Nikad ovako !

Nikada mi nece biti jasni ovi sto izvlace drva pa jer mu nije bolje da je zakacio tri balvana i bez silovanja traktora i rizikovanja zivota iz dve ture to da izvuce?

Voli čovjek da siluje pogledaj mu stroj samo.
Radim po šumi i ja a nisam nigdje udario traktor.

Voli čovjek da siluje pogledaj mu stroj samo.
Radim po šumi i ja a nisam nigdje udario traktor.

Svaka ti cast druze kad pogledam tvoj 577 nikad ne bi rekao da radi u sumi... Jer gledajuci ove snimke sa interneta vise nemogu da steknem prestavu zasto je svaki traktor tako namucen!! Zar to nemoze polako i da ne bude izlupan do krajnjih mera!!! Kad mu crkne traktor treba da proda ohoho drva da kupi drugi!!!

Ima ljudi sto paze u sumi ko 577 clan, aima mrcina samo da ga sto prije razvale koda nije njihov traktor, kod mene jedan kolega radi u sumi i to po ljeti bukvalno svaki dan izvlace drva sa vitlom nisam jos ni jednom od njih cuo da su nesto zeznuli na traktoru.

Ma moze i u sumi polako bez pretovara i cimanja na dva tocka sa traktorm.. A ima neki velika grana stoji na putu oni zveknu sa kabinom u nju sva stakla se polupaju umesto da je iseku!! Moze se i u sumi paziti ali nekima je bas interesatno da im traktor bude sto vise izlupan,prljav i mastan!!!

Svaka ti cast druze kad pogledam tvoj 577 nikad ne bi rekao da radi u sumi... Jer gledajuci ove snimke sa interneta vise nemogu da steknem prestavu zasto je svaki traktor tako namucen!! Zar to nemoze polako i da ne bude izlupan do krajnjih mera!!! Kad mu crkne traktor treba da proda ohoho drva da kupi drugi!!!

Ja na svom imam vitlo 5 tona krpanovo.
Napravio preko 200 meteri drva i ništa razbili nismo osim dva puta žmigavac grana kad odskoči od zadnjeg točka.
I vukao sam i veće terete ali pametno zakačiš i ne trgaš.
Pa ce stroj biti zahvalan što imaš ako ga potrgaš tako.
Evo iz šume .

Uploaded with ImageShack.us

Pa ja se odnosim ko čovjek prema stroju i jedva smo ga kupili teška su vremena.
A takvi mi ne idu u glavu ima ih i kod mene.
Jedan se zavezaodva metra pod vodu šteta što nisam na vrijeme došao da slikam.

Tesko je kupiti danas traktor pogotovo ako nemas puno zemlje i samo od poljoprivrede.. Kad se setim kako su zaradjeni doje mi da ih odrzavam svaki dan i perem stalno!!! Jer znam kako su ih moji stekli!

Nemogu da verujem zar se to desilo na svadbi..!!! Koja zalost covece,gledas coveka unutar auta i neznas kako da mu pomognes,(nemozes). Nisam video zalosniji snimak da li ima nastavak??? Izgleda da je u kolima zaronljen mladozenja??? A da se nadjem u ovakvoj situaciji (nedaj boze) nikad ne bi stajao i snimao!!!!!!!!!!!!!

Nazad
Vrh