Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Današnja situacija.
Pored mog imanja nalazi se parcela od nekih 2000m2, vlasnistvo komsije koji se nakon 50 godina boravka u Njemačkoj vratio ovamo, u penziju. Tu je posijao kukuruz koji je sav nikakav i juče ga je obrao. Gledam juče i razmišljam, neće valjda ludak zapaliti. Jutros, pijem ja kafu sa mamom i zenom, kad se diže dim i vatra do neba. Ja potrčim do iza štale i imam šta vidjeti. Lik je zapalio kukuruz na dnu njive (sve to se nalazi na blagoj nizbrdici) i otišao. Uz tu njegovu parcelu je moj kompleks koševi sa kukuruzom-štala-bazen za stajnjak-sjenik-šupa sa mašinama-kanal za silažu. Sve od štale pa na niže je pod jednim krovom, ogromna zgradurina, unutra i junad, traktori, sve mašine, nešto više od 2000 bala sijena, silaža, 300 bala kukuruzovine....Na toj parceli gori kukuruzovina i vatra bukvalno "liže" daske na mojoj zgradi. Kad jutros nisam doživio infarkt, nikad neću. Ni sam ne znam kako sam razvukao crijevo i počeo da gasim vatru i prskam zid - par trenutaka kasnije dolazi budaletina koja je to zapaliola i galami što mu ja gasim vatru!!!! MOžete misliti šta sam mu sve izredao! Srećom, nije bilo posledica, vatra nije zahvatila sijeno ni daske zahvaljujući tome što sam na vrijeme pokvasio sve što sam mogao. Eto, kakvih budala i manijaka danas ima.
, postavio kocic tik iza panja, ja reko jel tvoj, dobro...sutra upalim traktor-motorku i odem u njivu da ga lepo odsecem posto meni ne znaci puno, a ovaj je budala pa nek se jede idijot, i u tom trenutku eto ga i on u njivi, i zapocinje raspravu kreten, na osnovu toga da on to kupuje i da je ora njegov
, reko aman covece ti na papiru sa ovim nemas nista, kaze on jeste al ora je moj(inace taj orah je sadio moj deda pre dvadesetak godina), rasprava je presecena paljenjem motorke
,