Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Moguće je da deluje, samo jednu sitnicu neznam kako da rešim... Kako staviti kreč u prahu pod točkove koji su do osovina propali u slatinu?
šitam se ima li točkove Ovo nisam ja slikao,samo sam pozajmio sliku ali garantujem da bi isto ovako prošao kad bih probao neke parcele da prodjem sa praznim traktorom.Neznam kako ćemo parcele dovesti u normalno stanje?Parcelu koja je bila posejana pšenicom gde mi je vršio clas sa gusanicama sam uspeo jednom da istanjiram i donekle poravnam (sada je pod vodom ).Veći problem je taj što je na zasejane ,i uzorane površine voda opet izbila na površinu.Šta će od svega biti ??Matić je napisao(la):Ljudi gledam sve ovo i mogu samo da kažem da je kod vas baš katastrofalno stanje.Kako ćete vi te njive dovesti u red kada su vagaši i rupe tolike da traktor stane u njih.

Kako kreč , koliko , prvi put čujemsavoris je napisao(la):kreč momci
jeste li kada pokušavali da se iz takve pozicije izvadite sa krečom u prahu ? toliki grip napravi da su nekim kamionima pucale poluosovine pri izvlačenju![]()
. Ko je probao?JAMOMOSARIC je napisao(la):Kako kreč , koliko , prvi put čujem. Ko je probao?
vadili nije bilo šanse bez kreča da se izvuče , dva traktora ga nisu izvukla ali je ga izvukla vreća kreča , malo nevjerovatno ali ja sam živi svjedok
Pa to je kod mene u komsiluku. Na tu stranu od sela prema Kosancicu je dosta teska zemlja (u poredjenju sa ostalim zemljama kod nas).miroslav k je napisao(la):evo da vidite kako je kolega johnny zapao u okolini sela savino selo,kosancic,orao je jednu parcelu od 20ha i upao je u crnu slatinu,sa traktorom ZTS 16145 160ks i plug overum 4 brazde,i kako mi je pricao orao je i odjednom je propao podigao plug i nije mogao izaci,pa je posle dosao neki rus i pokusao da ga vuce i nje uspeo,i zatim su morali otkaciti plug izvuci traktor pa onda plug vuci sa sajlom iz zemlje i zakaciti,i onda je nastavio oranje dalje.
nisam mu verovao kad je rekao kako taj traktor malo trosi,kaze da trosi samo 17lit po hektaru a ucinak je 1sat hektar. sigurno je dubina 15,20cm ali uslovi su teski pa ima dosta proklizavanja.
nema veze koliko su svježi vozači , ali biće matore budaletoshiba je napisao(la):Mislio sam reci "sveze od nekoliko dana"