Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Moguće je da deluje, samo jednu sitnicu neznam kako da rešim... Kako staviti kreč u prahu pod točkove koji su do osovina propali u slatinu?
Ovo nisam ja slikao,samo sam pozajmio sliku ali garantujem da bi isto ovako prošao kad bih probao neke parcele da prodjem sa praznim traktorom.Neznam kako ćemo parcele dovesti u normalno stanje?Parcelu koja je bila posejana pšenicom gde mi je vršio clas sa gusanicama sam uspeo jednom da istanjiram i donekle poravnam (sada je pod vodom ).Veći problem je taj što je na zasejane ,i uzorane površine voda opet izbila na površinu.Šta će od svega biti ??Matić je napisao(la):Ljudi gledam sve ovo i mogu samo da kažem da je kod vas baš katastrofalno stanje.Kako ćete vi te njive dovesti u red kada su vagaši i rupe tolike da traktor stane u njih.
Kako kreč , koliko , prvi put čujemsavoris je napisao(la):kreč momci
jeste li kada pokušavali da se iz takve pozicije izvadite sa krečom u prahu ? toliki grip napravi da su nekim kamionima pucale poluosovine pri izvlačenju![]()
JAMOMOSARIC je napisao(la):Kako kreč , koliko , prvi put čujem. Ko je probao?
Pa to je kod mene u komsiluku. Na tu stranu od sela prema Kosancicu je dosta teska zemlja (u poredjenju sa ostalim zemljama kod nas).miroslav k je napisao(la):evo da vidite kako je kolega johnny zapao u okolini sela savino selo,kosancic,orao je jednu parcelu od 20ha i upao je u crnu slatinu,sa traktorom ZTS 16145 160ks i plug overum 4 brazde,i kako mi je pricao orao je i odjednom je propao podigao plug i nije mogao izaci,pa je posle dosao neki rus i pokusao da ga vuce i nje uspeo,i zatim su morali otkaciti plug izvuci traktor pa onda plug vuci sa sajlom iz zemlje i zakaciti,i onda je nastavio oranje dalje.
nisam mu verovao kad je rekao kako taj traktor malo trosi,kaze da trosi samo 17lit po hektaru a ucinak je 1sat hektar. sigurno je dubina 15,20cm ali uslovi su teski pa ima dosta proklizavanja.
nema veze koliko su svježi vozači , ali biće matore budaletoshiba je napisao(la):Mislio sam reci "sveze od nekoliko dana"