sinisa1979
Član
Ako imaš mogućnost da sipaš vodu (cisterne bidoni, šta god ali bar 5000lit ) u rupu dok on zatrpava to će ti večno rešiti problem.Sad čekam komčiju da utovarivačem nagura zemlju i zatrpa. Skoro 2 kubika zemlje može stati. Katastrofa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako imaš mogućnost da sipaš vodu (cisterne bidoni, šta god ali bar 5000lit ) u rupu dok on zatrpava to će ti večno rešiti problem.Sad čekam komčiju da utovarivačem nagura zemlju i zatrpa. Skoro 2 kubika zemlje može stati. Katastrofa
Sto mislis da to resava problem?Ako imaš mogućnost da sipaš vodu (cisterne bidoni, šta god ali bar 5000lit ) u rupu dok on zatrpava to će ti večno rešiti problem.
Ne mislim, znam. Rešava loše zatrpane bunare, stare podrume u koje se uvuku jazbavci lisice.... Probaj. Sa što više vode, ne zaboravi(te).Sto mislis da to resava problem?

Svakakvih zivotnih problema sam imao sa komsijama , od kradja , podmetanja , zavidnosti , cinkarejja , , onda u lokalnojzajednici katastrofa ,... korupcija , poltronstvo , zaposljavanje po stranackoj osnovi , dzaba stoneko ima fakultet , nepravda svake vrste ....
Треба додати и бацање ђубрета „на сто са којег се обедује“ и да се слика још боље употпуни. Нажалост такви смо и нажалост, нико не жели то да реши. Решење овог зла је посао државе, без сумње.
Možda migranti?Isti slucaj i kod mene, jamarili su, vadili jazavce, pa sl godine lisice...i sada opet rupa neko se uselio...po sred njive