Nikad ovako !

Ovaj sa prikolicom ko da je bio kod njega u kafani :haha: .Salu na stranu dobro da nije niko nastradao...

Konačno pomak na Imt traktorima, konstruktori rešili problem remenice alternatora tj labavog kaiša...
IMG-20200919-180925.jpg

IMG-20200919-180921.jpg

Ovaj je sigurno gledao majstor Riletove carolije kad je bio mali u SAT emisiji(ako pukne kais moze da posluzi zenina najlon carapa, a ako nema moze i švalerkina).

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka

Narode potrebna mi je mala pomoć.
Neko mi je maznuo firminu prikolicu sa šljunkare u okolini Požarevca.
Radili smo za brzu magistralu i prikolicu malu vojnu jednoosovinku ostavili na šljunkari pre mosta na Moravi kad se ide iz pravca BGa.
Kada smo došli po nju nje nema, gazda nije sigurno i čovek je gledao kamere ali ne može toliko da vrati. Izgleda je neko od radnika maznuo i preprodao.
Ako neko slučajno zna ili je video negde po selima u okolini takvu prikolicu zamolio bih da mi javi da ne bi uključivali i policiju.

Мајстор је возио неколико километара пуну кукуруза. Сад сретнем на путу 892 вуче велику приколицу. Кад сам га обишао предња десна гума као жилетом трака скинута. Вози са укљученом предњом вучом. А ветар убија, дигао је велику прашину у атару око његушева.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Neko rece samo da se ne nadje neko pametan da po vetru pali,jbg kod mene se nasa neki idiot i meni izgorelo 3kj,a komsiji iz Kule 1,5kj kukuruza 4 vatrogasnih kola nije moglo da obuzda vatru.Sreca pa su komsije sa salasa dosli traktorima i poceli da oru deo koji ne gori i da zaustave vatru da ne izgore salasi i jos 50-60ha kukuruza.

Nazad
Vrh