Nikad ovako !

Ма скида гуму са фелне, сигурно била запекла.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Ja sam upao u rupu od lisice, ispao mi volan iz ruku a i spao sam sa sedišta ali sam nastavio dalje, nisam se zaglavio.

Mene samo zanima kkao je prednji tocak prosao a zadnji upao?

Rupa je bila relativno mala tj standardna i zajašio sam je da navučem zemlju tanjiračom i kada sam naišao zadnjim krajem traktora samo se obrušila okolo metar ipo širine i u dubinu preko 1m. Tu je malo breg peskovit i pre dve tri godine klinci jamarili i nabacali zemlju i izgleda od obrade nekih 30ak cm je bilo tvrdo dok se ostalo ispod slegalo od kiša i svega i samo kolaps sad kao pećina

Ma kakvo ceno napred nazad. Gde sam propao tu sam i ostao. Ovo što se vidi je što je točak izbacio kako je sastrane ogrebao čim sam krenuo da tonem pa pokušao unapred da se izvučem dok nisam skroz propao i naseo na kabinu i stopu. Inače propao točak i daj dublji je ostao u vazduhu u rupčagi. Sad čekam komčiju da utovarivačem nagura zemlju i zatrpa. Skoro 2 kubika zemlje može stati. Katastrofa

Ala može čovek da nastrada, strašno.Misliš ravan Banat, njive dugačke, može malo i da se dremne za volanom, kad ono...

Nazad
Vrh