DraleTD
Član
Данак плаћен неискуством, да није нагло закочи могао је обићи црвени ауто са десне стране по травњаку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa evo bila je kamera.E zato je kamera u vozilu "zakon"...
Sada bi vozač traktora imao nekakav dokaz šta se dogodilo, i kako se prevrnuo i zbog čega, i tablice crvenog mamlaza što je pobegao s lica mesta kada je video šta se desilo, odmah je "zaboravio" da je hteo da skrene lijevo......
Srećom, pa postoji ovaj snimak sa sigurnosne kamere na nekom objektu....
U ovim situacijama postoji samo jedno, nedovoljno rastojanje i tu je kraj priče.Једино да је читао мисли па да зна шта ће ови испред њега урадити.
Ovaj crveni vise kao da je namerno zakocio, nije tu traktor nista mogao , brzo vozio i pre blizu bio.U komentarima klipa piše da je crveni auto hteo da skrene levo ali je morao da ukoči da ne bi udario u sivi auto koji je obilazio traktor.
Kad sam pitao jednog sto puno vozi , kad si najvise najebo, kaze u Srbiji , idem autom a u susret mi ide traktor u punoj brzini sa punom zmajevkom, i otkaci mu se zmajevka i pocne da skrece preko ceste , nekako sam se provukao a zmajevka uletila u u jarak(presla na drugu stranu) i prevrnula se , kaze ja morao da stanem da dodjem sebi
Brate mili,ja samo neke saobracajke objavljujem...
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Po meni je savijena armatura zakon.Đavo ne spava.Bar osigurač za klin može da se improvizuje od svega, čak i na putu može da se nađe nešto što će poslužiti svrsi ali retko ko o tome razmišlja dok ne dođe do tragedije a tada je kasno.