Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad sam se pre mesec i po vracao iz Grčke, preko Ohrida duz cele Makedonije..uočljivo je bilo da su jedino mozda makedonci gori od nas sto se tiče kosenja trave kraj puta. Konstantno sam očekivao da mi iskoči neki papkar ili kopitar iz džungle pored, pa sam se drzao ograničenja brzine ne bi li se zaustavio na vreme ... za ne daj boze. Kod nas je nesto bolja situacija po srbiji .. dok je vojvodina uglavnom slična makedoncima..Ove godine nikad gore odrzavanje pored puta,trava i korovi izrasli po 2m tako da prilazi raskrsnicama nepregledni strasno.
Potpisujem, tako je i kod nas. Mislim da su samo jednom pokosili travu pored kolovoza, a sad ambrozije ko u priči. A ovamo svugde saveti za košenje ambrozije zbog alergije na istu. Izgleda da je ekonomski tigar malo onemoćao...Ove godine nikad gore odrzavanje pored puta,trava i korovi izrasli po 2m tako da prilazi raskrsnicama nepregledni strasno
Mnogi su po inostranstvu a niko ga ne primorava. Mnogi su digli kirije i pokupili boga oca hektara njiva da rade a nemaju vremena za sve, eno stoje suncokreti crni kao ugalj a kada ce naci vremena da cisti pored puteva.НЕк свако очисти испред свог и нема проблема. А не да чека општину да му дође и уради.Наравно мислим на приватни посед. То је једна од ствари коју бих кажњавао и то много.
Кад буде плаћао камате на казне јер није платио неког или очистио сам онда ће свако имати времена,или ће купити малчер па полако. Овако не да нема смисла. Поготово би одерао људе који издају земљу у аренду а недају папире. Бацање смећа и сл,то мора да се кажњава и то жестоко.Mnogi su po inostranstvu a niko ga ne primorava. Mnogi su digli kirije i pokupili boga oca hektara njiva da rade a nemaju vremena za sve, eno stoje suncokreti crni kao ugalj a kada ce naci vremena da cisti pored puteva.
I kada hoće, i nešto odradi, pokosi svoje i pored toga i ulicu i put i pored bašte, okolo-naokolo, bukvalno nekih 2 sata trimerisanja, postavi se pitanje:Nece niko k****m da mrdne.
Svi ocekuju da neko drugi uradi.
Nasa opstina je jedna od najgorih u drzavi pa to sto bi oni trebali da urade ne bih komentarisao.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока