DraleTD
Član
Битно да наши ватрогасци иду у Грчку да гасе пожаре, а наш народ ко шиша нека се сами сналазе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Susedstvo jos nije resilo probleme od zemljotresa, a onda je dosla i ova oluja... Nije lako nikome.Zeznuto je sto se ovo desilo za vreme godisnjih odmora . Inace bi neko sigurno dosao da pomogne SVOM narodu .
Sarkastican sam
Evo da nasi malo vide sta radi susedstvo u ovakvim situacijama :
Битно да наши ватрогасци иду у Грчку да гасе пожаре, а наш народ ко шиша нека се сами сналазе.
Precednik se pravi dobar, prodaje obraz nacije za svoje dup.Битно да наши ватрогасци иду у Грчку да гасе пожаре, а наш народ ко шиша нека се сами сналазе.
Rekao sam kod komsije, ne kod komsinice.E moj Milovanoviću, a mene ovde napadaju kad odem kod komšinice na ispomoć.
Cika Aco,ti zapnes kod komsinice iz zadovoljstva,nas ostale kad zovnu komsije da zapnemo- to je za rad na mesalici ili u tovarenje bala sena.E moj Milovanoviću, a mene ovde napadaju kad odem kod komšinice na ispomoć.
Zasto mislis da nisu mobilisali? Sta mislis koliko stvarno ima RADNIKA u elektroprivredi (ne mislim na platnom spisku)?могли су да мобилишу и све раднике електропривреде са корпама и ватрогасце да се ради на санирању штете на струјним водовима.
Pa jel si prijavio? Ne moras da zoves EPS zovi policiju pa ce oni dalje po sluzbenoj duznosti.код нас је пао далековод од 25000 w и нема нико да га санира док исто неко не погине.