mirosti
Član
Pa kad voliš pos'o.. Dokopao bi se i ti kancelarije da ti odgovara..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolko kuckas na forumu i pregledas jutjub posao ti izgleda nije mnogo zahtjevanПа ја и јесам у канцеларији.![]()
Sta je ovo @Sapatnik ? Jel to mleko ? I ova kofa pod brojem 6 mi mnogo sumljivaИ опет нико да се зајебе и дође да ради. Радно време почиње од 04:00-04:30, 7 сати дневно. Још мало и кући. Када уђеш у систем после оволико година тешјо да посао може да те затрпа толико да не знаш где ћеш. Увек има оних амбициозних што нису довољно плаћени, оду на радно место са јачом платом и проп..... крв за сваки динар. И још једна веома битна ствар, можда и најбитнија нема великих проблема, већина је сезонског карактера, знаш који проблем те чека у које доба, промена времена, хране итд одреагујеш на време. А гле сад сам још стигао на најодговорније место, тамо где се прави посао. И још стигнем да куцкам...![]()
To je radio i Miodrag Kostic kada je zaposljavao kod sebe ljude. Isti princip...Ne znam odakle ti to da ne dobijaš mnogo sa mehatronikom,to je smer koji se strahovito traži u privatnim firmama a naročito u inostranstvu.
A što se tiče privatnih fakulteta bio sam prisutan dok sam radio u stranoj firmi kada je jedan ozbiljan menadžer tražio od HR-a da mu raspiše konkurs za jednu poziciju.Ona mu donela gomilu CV-ja.On joj rekao da mu odvoji posebno privatne i državne fakultete.Kada je ona odvojila,on joj ladno vrati CV-je od kandidata sa privatnih fakulteta a da ih nije ni pogledao a sa druge gomile izabere nekoliko koji su ga zanimali.
Tako je radio dok je imalo da se bira. Sada će primati redom ako se neko uopšte javi..To je radio i Miodrag Kostic kada je zaposljavao kod sebe ljude. Isti princip...
To jeste, evo u secaranu u kovacicu nema masinskih inzenjera, zaposlili dva momka iz cacka zive u pancevo. Ja radim pored zemlje u skoli nema ljudi sa faksom u nasoj opstini, tesko jako naci sa dobrim faksom ljude....Tako je radio dok je imalo da se bira. Sada će primati redom ako se neko uopšte javi..
To nam ne trebaVi odmah zapeli za tamo neko mašinstvo, elektrotehniku, energetiku. mehatroniku... možeš misliti, a jel treba vama neki menadžment?
Ne znam odakle ovaj gusti, uglavnom je koka kola ona je zdravija@Sicko1984 - Jebes kancelariju bez flase piva . Pijes guste sokove koje su jedno veliko djubre . Bolje popi pivo , veruj mi . Zdravije je mnogo. Ako ti gazde ne daju uceni ih
![]()