Ma otvori firmu legalno i ta firma kupuje zemlju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto bi ti uplacivao kes na racun kad ima drugih nacina!?Da ali ako stranac preko mene ( mog gazdinstva ) kupi zemlju , uplati mi lovu na racun , verujem da kes ne moze . Ja dogovaram kupovinu zemlje sa XX licem . Pravimo ugovor i sa mog racuna uplacujem na njegov . Neke provere mora biti . A i da je nema ja posedujem tu zemlju . Opet posle kada se dozvoli kupovina zemlje stranac mora da plati zemlju da bi presla na njega . To me buni .
Moze i tako...tako su oni Slovenci kupili u okolini Zr 3-4000 ha...Ma otvori firmu legalno i ta firma kupuje zemlju.
Ma kakvi skupa!...sve sto se novcem moze kupiti,nije skupo!Samo je problem sto je zemlja preskupa bar u Vojvodini za takve pomame. Nekazem da nema toga , al tek bi bilo da je cijena realnija.
Pa nije bas po simbolicnim ali je razlika u tome na koji nacin su zaradjene...mi krvavim radom a oni kombinacijama,lopovlukom,trgovinom ili stampanjem para!Zemlja jeste skupa za nas boraniju na par ha kad se kupuje, ono sto je ostalo od vecih poseda jos uvek ide po simbolicnim cenama.
Koliko sam video na kraju emisije 2015 godine .Koje godine je snimana ova emisija sa Miloradom?
Danas sretnem koleginicu sa posla i uz razgovor sam je pitao za zemlju jer bi hteli jedno 4,5 jutari u arendu.Reče mi ko joj radi i da joj plaća 250 E godinu dana u napred.Subvencije idu njemu.Od takvih je danas teško doći na red.Da ne kažem da radi po atara.@baderljica - Dobar si . Ovo poslednje skroz ok i zanimljivo .
Ali nije mi jasno sledece . Zivis strava i sve ti potaman . Zasto si uopste izlazio na proteste ako ti je buducnost svetla i bezrizna ? Hm hoces jos finansija a nisi alav . A recimo @Zoran0230 i jos brdo takvih su zavidni i bili bi alavi da mogu a nisu izasli na proteste .
Ne ne ne. Nije meni teško do poverujem... to jednostavno medicinski nije moguće. Ne može! Ljudsko telo ima odredjene granice preko kojih ako se gurne , jednostavno krene da otkazuje. Priča ovog čoveka ne da prevazilazi te grenice već ih prevazilazi za faktor X 3-4.Dule nije lepo da kazes za nekog da je lazovcina i da lupa samo zato sto je tebi tesko da poverujes sta prica.
Mozes da se raspitas u njegovom kraju mada, ljudi u krugu od 100km znaju svi za njega.