Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Polu madjarica polu slovakinja. Od ove kombinacije jedino je opasnija da je polu madjarica polu sremica.Da nije madjarica, za njih znam da su opasne ?
Ja se deklarišem kao sremac,i žena kao sremica,s tim što je ona kombinacija sremca i kordunašice,a znamo šta se dobije kad se ukrste sremac i kordunašiča- bodljikava žica...Polu madjarica polu slovakinja. Od ove kombinacije jedino je opasnija da je polu madjarica polu sremica.
Још ако је нижа растом,ти си земљаче нај***о.Ja se deklarišem kao sremac,i žena kao sremica,s tim što je ona kombinacija sremca i kordunašice,a znamo šta se dobije kad se ukrste sremac i kordunašiča- bodljikava žica...
Pa ti moj đula vidi kako je meni...
Sad mi je nekako lakseJa se deklarišem kao sremac,i žena kao sremica,s tim što je ona kombinacija sremca i kordunašice,a znamo šta se dobije kad se ukrste sremac i kordunašiča- bodljikava žica...
Pa ti moj đula vidi kako je meni...
Или Словакиња вс мештанка из Бечеја.Polu madjarica polu slovakinja. Od ove kombinacije jedino je opasnija da je polu madjarica polu sremica.
Оbjasnio i slazem se u vecini stvari.Nije probelm što to priča predsednik već što nam i "opozicija" veli isto. Ljudi izašli na protesti jer im je preko glave više celog ovog sistem koji je očigledno korumpiran, pokvaren, zao i koji nas sve vodi u propast. Nije problem samo taj jedan masakr u skoli koji je mogao da se de si bilo gde već je problem što se odma posle toga desio još jedan masakr. Problem je što se to kod nas dešava isuviše često. Problem je kad načelnik policiji izadje i javno pokazuje spisak zrtava i potencijalnih žrtava. Problem kad predsdnik posle tog nečuvenog zločina u školi izadje i krene da brani sebe i ljude oko sebe, a da krivicu prebacuje na narod, na nas, ko što uvek i za sve radi.
Ma da je Alesandar Vučić to veče izašao i samo ljudski rekao "Zakazali smo kao društvo, zakazao je sistem. Neke stvari moramo očigledno da promenimo." Da je to uradio kao čovek, verujem da do protesta ne bi ni došlo. Ali ne... on je morao čak i u tom najmračnijem momentu da uradi ono što uvek radi i da pere sve oko sebe, a da krivi narod.
Narod je spontano izašao jer mu je pun k svega, Naravno posle samo nekoliko dana kada su uspeli da slože svoje redove gospodar šalje svoju "opoziciju" da preuzme proteste i da ispadne kako je sve to u stvari njihovo ili eventualno orkestrirano iz inostranstva.
Ja ne verujem koliki je broj ljudi koji još uvek veruju da su famozni Đilas i ekipa opozicija Vučiću? Ja mislim da je ako ne ranije barem sad očigledno da svi oni duvaju u istu tikvu. Meni je to odavno jasno. Jedino je problem kako promeniti ceo taj sistem. Tu ne vidim rešenje nažalost jel je problem mnogo dublje prirode. Iskvarili smo se kao narod kompletno.
@Hunter99 углавном уважавам твоја мишљења (и то не кажем реда ради) али си изрекао противречност. Систем код нас не ваља никако (и то си сам рекао у наредним реченицама) јер ако председница владе са свим својим овлашћењима назива председника државе, са његовим скромним овлашћењима то само говори да немамо неки систем него мафијашки систем...значи, не може бити добар систем.Оbjasnio i slazem se u vecini stvari.
Ne znam da li duvaju u istu tikvu ova dvojica navedenih ali sigurno znam da im je isti poslodavac. Mada male drzave pa cak i velike evropske imaju jednog poslodavca, i uvek ce ga biti i ko god da dodje mora ga slusati, ali ovo sta ovaj radi, nema ni u filmu. Pravi aferu za aferom, npr Jovanjica i onda ga DEA CIA pi..ka materina ucenjuju da igra kako oni sviraju. Sigurno ga oni nisu naterali da sakrije dva minuta, da pljacka Krusik, da ga obezbedjuje Belivuk, da ovo, da ono, do ujutru bih mogao.
Mada da bi promenili ceo sistem, prvo i osnovno mora biti smenjiva vlast na normalnim izborima. Onda i oni drugacije rade. Jer bi vlast trebalo da radi za narod koji ga inace placa a ne da svi igramo kako faraon svira. Iako duvaju u istu, nek se malo promeni trubadur, pa ako lose svira opet ga promenimo. Sta radi covek sa losom kravom ili losim autom?
Italijani za godinu promene 11 vlada a kod nas jedna vlada 10-15 godina.
Sistem kod nas nije los, samo su ljudi-politicari losi. Pogledaj u Rumuniji javnu tuziteljku a pogledaj kod nas. Da radi svoj posao, sistem se odmah vrati u normalu. Predsednik vlade kod nas preCednikaa republike zove SEFE... Sto ona kaze VOIMJA OCA?!? Itd... da ne tupim vise. Korazume razume, ko ne, nek ga glasa i dalje.
Izvini Putine, ali kako da te shvatim posle ovoga što si napisao sem kako ti kažeš "pogrešno"?Немој ме схватити погрешно,очигледно си онај тип коме су сви криви,прочитао сам у неком посту како жалиш што ниси отишао у Легију странаца кад си имао шансу па после пар дана како не би ишао у рат за своју државу итд,па ово да трпиш тају јер у принципу ако би изашао на улицу и кренуо сам од нуле цркао би од глади. О женидби нећу ни да коментаришем.
Ne znam šta je problem što živiš sa roditeljima.Kada dođu deca onda će se videti koliko to znači.To je problem novijih generacaija.Ne žele nikoga da trpe.Živeti sa roditeljima ima svoje dobre i loše strane.Pre je živelo po više porodica na imanju pa su jedne druge trpili.Nemaju svi uslove da se osamostalr ili još bolje formulisano-nisu svi toliko vredni kao kolega Baderljica i njegovi prijatelji koji su od ničega stvorili za kratko vreme,bez ičije pomoći malo veći kapital,radeći po 20 sati dnevno.Kod mnogih su takav kapital poštenim radom stvarale generacije.Stvarno nisam želo da udjem u ovu raspravu kojoj kraja nema niti iole konstruktivnog rešenja . Ali eto moram da odgovorim na neke stvari koje me pomalo vredjaju.
Ne želim više da ulazim u priču oko pomenutok gospodina (Šta god radi i kako god je sve to postigao želim mu svu sreću i sve najbolje.).
Za sebe da odgovorim ovako .... Da protestujem traktorom nisam do sad nikad išao, ali kako se stvari odvijaju izgleda da ću morati.
U nadnicu sam išao više puta, u stvari upravo planiram da idem ovih dana da radim nešto oko berbe višanaja. Kući nemam trenutno nešto puno poslao, a dobro bi mi došao dinar. Inače radio sam takve stvari ranije i nemam problem sa tim (ako je gazda pošten, što sam naučio da ne mora uvek biti ). Septičke jame nisam nikad čistio i izbegavaću to dokle god mogu. Ukoliko baš toliko loše bude... radiću i to ako mora.
Izvini Putine, ali kako da te shvatim posle ovoga što si napisao sem kako ti kažeš "pogrešno"?
Prvo, najviše me je pogodilo to što si ti eto procenio da bih ja crknuo od gladi ukoliko bi se odvojio od oca. To me ovako dosta vredja jer znam da nije istina. Apsolutno sam siguran da u svakom trenutku , dokle god sam vizički funkcionalan mogu da zaradim za svoje osnovne potrebštine tj. da platim neku garsonjeru, da imam za račune, hranu i ostale osnovne stvari pa člak i da mi ostane da popijem koje pivo subotom.
Ženu i decu ne bih se usudio da obećam da mugu da izdržavam čisto od tog svog početničkog rada u ovoj zemlji i uzimajući u obzir sve činjenicae.
Ali reći nekom koj blizu četrdesete da će umreti od gladi ako se odvoji od oca je uvreda, koju neću shvatiti uzbiljno jer nadam se da nisi baš tako mislio.
Druga stvar, ja nisam nigde napisao da ne bih otišao u rat za svoju državu. Napisao sam da ne bih otišao da rizikujem svoj život zarad nečijih politčkih rejtinga (ili opstnka na vlasta). Zarad nekog sukoba koji je instrujisan spolja (dal od Rusa ili Amerikanaca ili od oba ). Zrad ponovnog bogaćenja ratnih profitera koji iz svakog sukoba izadju živi i zdravi i teži za sad već milijarde €. I kažeš mi da je treba da idem u rat zbog takvih stvari? Ne hvala.
U pravi rat za moju zemlju otišao bih bez problema i to dobrovoljno, ali ako neko želi da namesti neku govnariju opet... Sad vidim na Kosovo i ne padam na to. Ovo je doba interneta i lako se sazna šta u stvari šele da rade i jedna i druga strana i za to nemam apsolutno nameru da ratujem. Ko želi, samo napred, al nemoj mene da primoravate. Ja moram da krenem pordicu da stvarim, da skapiram kao da je prehranim jer još malo i biće mi kasno.
A imam isuviše znanja o ratovima iz 90-ih koje smo sve izgubili, posle svakog mi je zemlja bila manja i koji su nas gurnuli u spiralu kroz koju padamo još ovek. Neću to BRE!