Kako?
Evo ja nemam ženu nemam decu. Živim u roditeljskoj kući (sa roditeljima). Ima polovan bicikl star cirka 25 godina koji sam nasledio od pokojnog dede, koji je i on dobio polovan (kvalitetan bicikl iz Astrije za koji me već veže mnogo toga).
Evo sutra izlazim iz kuće samo ako mi neko objasni taj biznis plan po kome bi ne samo mogao da preživim već i da stvaram...
Ipak malo sam mator da verujem u bajke pa ću trpeti taju još kolko treba sem ako neka prilika ne iskrsne. Naravno neću se ženiti jer nijedna nije luda da dolazi u ovu vukojebinu (lokalne se sve razbežale). I to je što je.
Ne volim kad čujem tako neke priče koje apsolutno nisu utemeljene u realnosti. Ako jeste stvarno bih vole da čujem detalje pa da i ja priobam. Dobro ... živeti u Kaću (studiro sam u NS 4-5 god tako da znam šta je Kać ako je drugar odatle) bitno menja sitaciju nego ovde gde sam ja (kliknite slobodno kod mog imena dole da vidite).
Samo ne znam kako je moguće ostvariti ovo što ti pominješ bez ogromne pomoći roditetalja, familije ili nekog faktora? Radio čovek 20 sati... pa nek je radio i 60 dnevno opet ne ide... Posle i žena krenula da radi. A šta sa decom, ko ih čuva? I ona valda čim su prohodala lopate u ručice pa na gradilište u NS?
Nemoje me ebati molim te!!!