MOMOSARIC
Član
A kad se pojavi nekad vlasnik , ili zet ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bar još 2 brazde bi mogle stati-šteta.Evo kako to ovde otprilike izgleda ,medje, ako neko nije vidio.
Ima prednosti a i mana
Не може 5 година само три могу ретроактивно да се наплате.Bar još 2 brazde bi mogle stati-šteta.
A ovi sa navigacijama još traže da im se plati i po 5 godina u nazad.Nikad dosta.Apsolutno sam protiv takvih međa.35cm od razora i to je to.Sad ako se desi da neko nekom uđe 1 brazdu-ne treba praviti svetsko pitanje.Ali ako se već namerno ulazi u tuđ posed i sa navigacijom i bez-to je već bezobrazluk.
Imao sam slučaj,jedini u mojoj karijeri gde je komšija koga je gurnuo taj sa navigacijom i sudom naplatio komšiji za 5 godna u nazad.Komšija je pokušao na kvarno da to meni uradi.Naravno.Izvedem mernika,obeleži.Udarim kočiće u put.da se ne vide i priča završena.Nije baš male pare tražio.Posle ga malo bolela glava-gde je međa.
On je sa tom pričom i napismeno od njegovog advokata,došao.Не може 5 година само три могу ретроактивно да се наплате.
I to mi je sumnjivo. Kako se uopšte dokaže na sudu da ti neko ulazi 5 ili 3 godine?Не може 5 година само три могу ретроактивно да се наплате.
Ja ne znam šta se to izdešavalo sa ljudima u zadnjih dvadesetak godina pa su postali tako gladni zemlje. Ranije to nije bilo tako. Bilo je po par ljudi u selu za koje se znalo da su zajebani po tom pitanju i to je to. Ostali su rešavali bez problema i uz normalan dogovor. A znao si da ti fali (ili imaš viška) tako što se izbroji vrste u godini kad se seje nešto što ih ima. Ako neko slučajno udje ne tužiš se već se dogovoriš da ti kod njega sledeće godine udješ za isto toliko i to je to. Druga vremena došla.Bar još 2 brazde bi mogle stati-šteta.
A ovi sa navigacijama još traže da im se plati i po 5 godina u nazad.Nikad dosta.Apsolutno sam protiv takvih međa.35cm od razora i to je to.Sad ako se desi da neko nekom uđe 1 brazdu-ne treba praviti svetsko pitanje.Ali ako se već namerno ulazi u tuđ posed i sa navigacijom i bez-to je već bezobrazluk.
Imao sam slučaj,jedini u mojoj karijeri gde je komšija koga je gurnuo taj sa navigacijom i sudom naplatio komšiji za 5 godna u nazad.Komšija je pokušao na kvarno da to meni uradi.Naravno.Izvedem mernika,obeleži.Udarim kočiće u put.da se ne vide i priča završena.Nije baš male pare tražio.Posle ga malo bolela glava-gde je međa.