Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druže ima mnogo partijskih članskih kartica koji su pod pretnjom i moraju da se slikaju kad glasaju, takođe moraju i njihove porodice da glasaju, to je veliki broj. Tu su penzioneri, tu su fanatici. Ima mnogo onih koje ne interesuje glasanje, mnogo onih koji su protiv ali nemaju za koga da glasaju itd itd tako da od 50% izlaznosti vrlo lako može da dobije 60%. Godinama se radilo da tako bude, da jednostavno nema drugog izbora.Kako se ovde primila miloseviceva mantra o "zlom zapadu" protiv jadnih nebeskih Srba .....
I dok mnogi ovde a i u obicnom razgovoru medju komsilukom optuzuju vucica za prozapadnjastvo meni samo jedno nije jasno i voleo bih da mi to neko objasni .
Kako u zemlji gde preCednik dobija izbore sa 60% glasova , a aktuelni vojskovodja Putin po anketama ima preko 70% podrske u nasem javnom mnjenju preCednik ostaje na tom mesatu gde je.
Tu nesto ne stima ,ili bi preCednik trebao da bude zbrisan na izborima kao prozapadnjak ili bi Putko trebao da bude minorna licnost u nasem drustvu.....
Mediji su napravili takvu sliku o velikom borcu, graditelju i prijatelju Rusije i Putina...Kako se ovde primila miloseviceva mantra o "zlom zapadu" protiv jadnih nebeskih Srba .....
I dok mnogi ovde a i u obicnom razgovoru medju komsilukom optuzuju vucica za prozapadnjastvo meni samo jedno nije jasno i voleo bih da mi to neko objasni .
Kako u zemlji gde preCednik dobija izbore sa 60% glasova , a aktuelni vojskovodja Putin po anketama ima preko 70% podrske u nasem javnom mnjenju preCednik ostaje na tom mesatu gde je.
Tu nesto ne stima ,ili bi preCednik trebao da bude zbrisan na izborima kao prozapadnjak ili bi Putko trebao da bude minorna licnost u nasem drustvu.....
Ajmo polako . SNS nije uopste tako jaka kao sto se predstavlja a samim tim i predsednik . Sto se parlamenta tice SNS bez satelita ( koji ipak donose nesto ) mozda ima max 80 poslanika . Bez SPS i manjina SNS koalicina nema vecinu . Uzmi u obzir da je 50% ljudi izaslo na izbore . Tako da je prava snaga SNS -a 1/6 glasaca u Srbiji . E sa toliko i AV vlada a pravi se vazan kako je dobio 2 miliona glasova . Podrzalo ga je 20 stranaka ali dobro zvuci za penzose .Kako se ovde primila miloseviceva mantra o "zlom zapadu" protiv jadnih nebeskih Srba .....
Јеси ли то отиш'о да тражиш раднике за бербу?
Ма да ниси мето слике, не би. Слабо ја читам латиницу.Vidiš kako si me pročitao
Mozda je objasnjnje apsurda koji si postavio to da oni (60 %glasaca ) da nesto znaju nebi tako ni glasali .Mnogi od njih jedva recenicu sastave kako treba , a kamoli da znaju dal je ovaj "prozapadni " kako kazes ili nije .Kako se ovde primila miloseviceva mantra o "zlom zapadu" protiv jadnih nebeskih Srba .....
Imam slično iskustvo ali sa uljanom repicom. Pisao sam o ovome na forumu davnih dana ali ne mogu da pronađem, i još neko je pisao da je njegova repica sje.ala komšijski suncokret ali ni to ne mogu da pronađem... Repica se seje bar jedno 15 godina u selu i kada imaš kukuruze pored, možeš da se pozdraviš sa dva reda minimum pa i tri. I niko ne hebe ni 5% što imaš lepu štetu kad se saberu sve te duži. Jedna njiva mi dugačka 950m (nov sam u tom ataru i nemam komšijin telefon pa ga nisam pitao šta će sejati, on posejao repicu a ja kukuruz...), druga 720m pa kad se tako potrefi.....A kako ovo resiti? Komsija ima vocnjak,zicu(koja i nije pomerena sa medje po pravilu)-i u zici ovakvo stanje...prethodnih godina sam rucno prskao sa svoje strane,ali ne mogu mu ja vecito odrzavati ogradu...tri reda soje su zakrzljala zbog toga.ima li neko iskustva slicna?
Da niste potegli ovu temu, ne bih znao da se to desava. Kao neko ko ce, verovatno, prvi put sejati uljanu repicu ove godine, koliko da odaljim od komsija sa strane? Da li je po 50-60cm dovoljno?Ja sam sebi rekao već par puta pa još nikad da uradim. U jesen kad tanjiram tad se već vidi gde je repica posejana, mislio sam da jedno pola metra iztanjiram komšiji. Pa ako mi nešto kaže, ja ću mu reći, ok dodjemo u junu i vidimo dokle je došla tvoja repica pa ćemo onda pričati...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока