Nikad ovako !

Лука та ј воја је био гламочанин никакве везе није имао са шиповом и није био никакав човек него продавац дроге паметном доста

Verovao ili ne Vojini Skrbici su janjani!!
On je pre svega bio dobar covek!!
Znam dosta ljudi kojima je mnogo pomogao!! I znam mnogo momaka koje je izveo na pravi put!!

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ma duša od čoveka...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
То ви из Каћа би требали да знате најбоље. :haha: Све радио само ништа по закону. Једино је Јована Перишића изгурао финансијски на почетку. :osmeh:

Ako je on pre svega bio dobar čovek, kako neki ovde pišu, i onda dodje neki lik u sred bela dana u baštu kafića i saspe šaržer u tog pre svega dobrog čoveka, kako tek onda mi koji nismo pre svega dobri ljudi treba da završimo. Da ne spominjem vreme provedeno u zatvoru, verovatno zato što je nevino osudjen. A ima mladih momaka i po Kaću koje je uvukao u svoj biznis i koji su završili na sličan način kao on. Ja sam se poznavao sa njim, dok je trezan još i nekako da razgovarate, a kad je pijan beži dalje...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Kad pominjete mačke , ima ih nekoliko u komšiluku , provlace se kroz ogradu i vršljaju po bašti , pa da li znate neki način da ih odbijem ? ( a da nije puška , kuče ili praćka )
Ako mogu da se nabave i otrovi bi došli u obzir

Sto ne kuce ako je tvoja basta?
Terijer je kuromicin za macke.

Svaki lovac bi pozajmio kera kad je neka akcija u pitanju

Kad pominjete mačke , ima ih nekoliko u komšiluku , provlace se kroz ogradu i vršljaju po bašti , pa da li znate neki način da ih odbijem ? ( a da nije puška , kuče ili praćka )
Ako mogu da se nabave i otrovi bi došli u obzir
Antifriz i mleko, sipas u dve tri cinije i posle tri dana macaka vise nece biti. Antifriz ne mora biti 100% koncetrovan moze se koristiti i onaj sto je 50/50 pomesan sa vodom.

Nazad
Vrh