Nikad ovako !

Добро, то се сви слажемо. Али где је пољочувар, полиција сад има и по месним заједницама комуналац? Писао сам како су мени рекли кад сам се жалио на бацање пепела и шута" знаш сликај и пошаљи нам"!!! Ако пријавим није немогуће да и мени прилепе неку казну, још морам да докажем да није моје. Лудило.

Interesantno, Belorusija je zemlja koja je jako cista, Minsk je jedan od najlepsih i najcistijih gradova Evrope.Na to nema uticaj mentalitet ili vaspitanje vec je na delu surova represija odnosno kazne, kad ga udaris po dzepu, brzo prihvati nacin ponasanja....
Tako je . Kako smo svi poceli da vezujemo pojas tako moze i ovo da ima zelje od nadleznih i sistema .

Najnovija vest u selu, bajatovic kupio sve pasnjake zajedno sa stadionom. Kako sam skontao solarni paneli idu ili vetrenjace. Stadion se seli jer ko jb selo. Inace skoro su licitirani pasnjaci i opstina je uzela lovu od stocara, prodali su pasnjake na 99 godina. Prc. Puj pike ne vazi se ko u klikerima. Zivela srbija, maceha.

Direktor JP Srbija Vode došao da nas poseti.....Jedan čovek koji je stigao sa njime, non stop samo slika telefonom istog....Valjda da pokazuje predsedniku kako su svi angažovani....Dogurali smo do kraja...

Ако су тако почели да се правдају онда је стварно задње дошло. мислим да они имају неке координаторе и они оцењују или шта већ рад руководећих. Каква оцена такво "промакнуће"

Bosanci jope' krivi i za smece?????
Eto cista diskriminacija!!!!!!
Ja se sad izvinjavam ali se stvarno osecam prozvanim, mislim da smece po ataru bacaju ne ljudi a takvih znam da ima medju svim nacijama narodnostima i verskim zajednicama
I stvarno mi je dosta tih podela!!!!!
Ja ne razumem Vojvodjanske "domoroce" pa i vi ste dosli od nekuda neko camcem neko skelom neko vozom
Pa da niste nastali od AUTOHTONOG VOJVODJANSKOG MAJMUNA?
O cemu mi pricamo, nas seljake dele na ratare stocare povrtare uvek neke podele??

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Luka , ne z...aj , poznali su ljudi po smecu ko baca . Bilo koscuvara janjeci,praseci i razni divlji zivotinja , limenke od piva .
Da su domaci bacali smece , bilo bi perje i pilece koscice , sjajni papiri od mocart kugli ,mozda stare kajdanke sa notama i tako to... :haha:

Kako rece jedan domorodac iz mog sela za svog komsiju bosanca jos to meni prica
Oni bosanci kupili nov traktor bas neki bez veze plavi i neka gadna kola!
Reko ja sam bio na casti
Nh 120ks i Amarok
Zamisli dovukli paletu piva, peku one ovce ono smrdi onaj loj boze me sacuvaj i samo im dolaze neki tamo njihovi i pustaju muziku i piju ono pivo i svako nosi jos po gajbu kad dodje bas bez veze!!!
Alo zemljace nisu te dirali, pozvali su te na cast ok neces da odes ali sta imas ti da ih pljujes
Nek jedu aligatore ako im volja!!!

I ti imas patke i i kokoske i morke guske ja ih licno ne jedem ali nemam problem kad ih ti jedes!!

Neka radi ko sta hoce samo nek druge ne ugrozava, nek jede sta hoce samo da ne krade, tako treba postaviti stvari
Mozda bi mi komsija KONGA bio bolji od ovog sada sto je bosanac
Kakve podele i cuda, bosanci bacaju smece po ataru????????????????

E sad cu da kazem sta je bilo u Kacu pre 15 god
Zbog posla sam bio kod coveka u kuci naime kupio je novu masinu mi je dovezli i pustamo u rad i on tako pocne da pljuje BOSANCE oni hoce raskrsnicu pa ispade sa banderom toga se secam i jos
Bosanci parkiraju kola u centru uz put ne mogu ja proci kombajnom

Od nas 4_5 koji smo tog momenta bili prisutni 3 ima veze sa Bosnom
Samo smo se pogledali medjusobno
A on nije dobio radna svetla i nikad ih dobiti nece

Kod nase druge kuce gde drzimo masine komsije su "romi" iskreno fini jedni ljudi, muz frizer i kockar zena gatara i on line vracara sin prevarant kockar probisvet ali oni su odlicne komsije stvarno nikad problem uvek prijatni uvek se pozdrave ja tu ne vidim problem!

Ja sam vaspitan da ljude delim na dobre i lose a ne prema boji verskoj i nacionalnoj pripadnosti, i trudicu se da isto tako vaspitam svoju decu!!!
Jeste znam ponesto slovackog jako dobro ga razumem, znam i po koju madjarsku rec, nesto ciganskog i drago mi je sto sam to naucio od mojih drugara!!
I kod mene u kucu su svi dobri ljudi dobrodosli!!

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh