Nikad ovako !

Nemam pojma. Nista na vestima jos nema. Ni da li je devojka ziva ni kako je

A jeste... Kad sam pricao sa par njih tu na poslu, nekoliko mi reklo da nisam trebao stajati. Sad ce me cimati da dajem izjave i kojecega ali opet ne znam ni sam. Mislim da ne bih mogao produziti. Nije mi prvi put da vidim na putu nekoga u nevolji i vec sam nekoliko puta stajao ali srecom, vec je bila pomoc na putu. U tim nekim momentima mi nije do svog dupeta. 'bem li ga... Dal vaspitanje, dal neka licna ubedjenja sta li su. Generalno, pod pritiskom ne blokiram
Ne stajanje inapustanje mesta pri saobracajnoj nezgodi je KRIVICNO delo. To da postoji drzava. Bukvalno nemar za ljudski zivot. Posto je ovo pleme normalno je da sta stajes sta te briga. Da je robija 10 godina i da cujes samo ej si cuo onaj dobio 10 godina sto nije stao mnogo bi drugacije bilo. Da nisi stao mozda onaj sto je isao iza tebe bi je jos jednom udario i tek onda nije imala nikakve sanse. Desilo se to i u mom selu lik pijan pao sa motora pa nisu ga dizali jos stajali na sred puta i mahali ljudi i covek ga udari autom. Cudo kako je ziv ostao. Sto se policije odlicno je sto su dosli kod tebe i "maltretirali" te. Da si dao bar neki detalj da se ta zivotinja sto je udarila nadje dobro je. Ja bih se sam prijavio i otisao da dam izjavu.

Procitah ovde komentar davao 8 sati izjavu u policiji. I? Sad kad vidim da neko nekog siluje i dere mu kozu ili nesto slicno da gledam svoja posla ili da se ne zavadim coveku ili ne daj boze da idem u policiju i pazi sad da tamo pricam sa njima i slucano pomognem da se nadje neka baraba klosarska. Odavno znam kakvi su ljudi u ovoj vukojebini ali svakim danom se nadje neko novo iznenadjenje. Mislio sam da je to prosto nemoguce al eto.

Ево човек показује процес добијања злата из сиромашне руде. И где нуспродукти заврше. Али кога брига...

[/URL]
Ево човек показује процес добијања злата из сиромашне руде. И где нуспродукти заврше. Али кога брига...
one of the most toxic, jedan od otrovnijih u smislu da je ovo nacin koji zagadjuje. A ne da su svaki toksicni i stetni. Isto kao kad bi neko otisao u smederevo i rekao ovo je jedan od toksicnih nacina za preradu gvozdja. Ovo se vidi da je neka indija ili pakistan, slicno kao srbija po svesti.

Још се користи свугде. Само се сад примењују "стандарди и заштита животне средине". Погледај пар епизода било којих копача злата. Оне што ваде фино злато и рециклирају старе депоније у рудницима. Америка и аустралија.

Писао сам раније, неко је био упоран и направио пролаз. Не морам вам рећи који је стрмопизд.
b76377747df3427de2ffc969d0716feb.jpg

Krenam da zatvorim brazdu i promasim sopstvenu njivu. Na mojim uvratinama covek ostavio testeru,a granicu kad sam video srcka me strefila. Ja uzoro prvi bilo pravo kao strela...a ovo sam zateko...steta sto ne moze da se zumira onda se bolje vidi gde je onaj kraj. Jos mu uredno obelezio kolcicima i dzakovima al ne vredi... Inace na ovoj isto parceli je letos isti komsija mi pokosio za 1m zita.

Da li je neko gledao poslednju epizodu emisije Nećete verovati? Bilo oko nekih nadjenih skeleta dugajlija i delova crkve negde u Srbiji. Baba sanjala i sada plače, kaze 25 godina niko da pokrene sredjivanje i obeležavanje te crkve, i veruje da će vučić to uraditi.
Eto gde smo, može on uraditi šta hoće, mozgovi su isprani.

Nazad
Vrh