nesto2
Član
Nemam pojma. Nista na vestima jos nema. Ni da li je devojka ziva ni kako je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bukvalno su ljudi koji su zapalili 5 kuca u selu i ukrali preko 400 kom stoke face u selu. bukvalno!Ако су из истог села, замислите сусрет на улици. Да не спомињем срамоту.
Ne stajanje inapustanje mesta pri saobracajnoj nezgodi je KRIVICNO delo. To da postoji drzava. Bukvalno nemar za ljudski zivot. Posto je ovo pleme normalno je da sta stajes sta te briga. Da je robija 10 godina i da cujes samo ej si cuo onaj dobio 10 godina sto nije stao mnogo bi drugacije bilo. Da nisi stao mozda onaj sto je isao iza tebe bi je jos jednom udario i tek onda nije imala nikakve sanse. Desilo se to i u mom selu lik pijan pao sa motora pa nisu ga dizali jos stajali na sred puta i mahali ljudi i covek ga udari autom. Cudo kako je ziv ostao. Sto se policije odlicno je sto su dosli kod tebe i "maltretirali" te. Da si dao bar neki detalj da se ta zivotinja sto je udarila nadje dobro je. Ja bih se sam prijavio i otisao da dam izjavu.A jeste... Kad sam pricao sa par njih tu na poslu, nekoliko mi reklo da nisam trebao stajati. Sad ce me cimati da dajem izjave i kojecega ali opet ne znam ni sam. Mislim da ne bih mogao produziti. Nije mi prvi put da vidim na putu nekoga u nevolji i vec sam nekoliko puta stajao ali srecom, vec je bila pomoc na putu. U tim nekim momentima mi nije do svog dupeta. 'bem li ga... Dal vaspitanje, dal neka licna ubedjenja sta li su. Generalno, pod pritiskom ne blokiram
one of the most toxic, jedan od otrovnijih u smislu da je ovo nacin koji zagadjuje. A ne da su svaki toksicni i stetni. Isto kao kad bi neko otisao u smederevo i rekao ovo je jedan od toksicnih nacina za preradu gvozdja. Ovo se vidi da je neka indija ili pakistan, slicno kao srbija po svesti.[/URL]
Ево човек показује процес добијања злата из сиромашне руде. И где нуспродукти заврше. Али кога брига...
Verovatno da jeste,jer rade zemlju po celoj opstini.Da nam nije isti komsija.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka