Nikad ovako !

Evo vise ni lopova ne smijes tuci
Izgleda da su mu trebali kafu ispeci, dati da jede i pomoci da utovari svinjce

Sigurno da nije iz devetog sela:).....grđe će mu biti proći kroz selo nakon kazne (ako je bude) nego kaznu izdržavati

Као људи смо отишли скроз у ку.рац постали смо, бездушни и без осећања. Проћи поред повређене особе и не пружити јој помоћ је чак и кажњиво. Неколико пута сам учествовао у вађењу повређених у саобраћајкама и дан данас када видим ауто поред пута или јендеку обавезно станем да видим да нема повређених и да ли треба помоћ. Али јбг све више имао, оних који кажу шта ме брига није мој проблем. Значи скроз смо заказали.

Čovek je životinja i to najgora.

A ti što beže kad udare nekog, treba streljati na licu mesta čim ga uhvate.Metak u čelo i gotovo.Kad nisi spreman da snosiš posledice onda treba bez milosti.

Čovek je životinja i to najgora.

A ti što beže kad udare nekog, treba streljati na licu mesta čim ga uhvate.Metak u čelo i gotovo.Kad nisi spreman da snosiš posledice onda treba bez milosti.
Znamo slučaj sina ružičaste boje kako je postupio. Svašta se dešava, pa ljudi više nikome ne pomažu.
Sve u svemu strašno. Sreća da je neško imao svedoke u automobilu, i normalno on nije imao havarisan auto.

Moj konsija,jednom se vracao iz sela pa kroz pijacu prolazio i vedeo da je jedna trafika obijena,pa se vratio u kafic i zvali miliciju i do kraja proveo 8 sati u mupu na ispitivanju

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Sve više je slučajeva gde neko udari pešaka u saobraćaju i pobegne. Ali bilo je ranije.
Kod mene u selu pre 30-ak godina, dečak od 16-17 godina uveče kasno otišao kod drugara preko puta ulice da uzme neku video kasetu, neki film, i u povratku neko ga udari kolima, odbaci ga i on upadne u kanal. Noć je bila, roditelji mu spavali, uličnog osvetljenja nije bilo, tako da njega u kanalu niko nije video do ujutru rano kad su ljudi pošli na posao. Tad je već nažalost bio mrtav.

U takvim situacijama normalan čovek ne razmišlja da li će da najebe. Staješ i pritrčavaš u pomoć...
Onaj koji će u tom momentu da kalkuliše, taj nema č od čovečnosti.
Bas tako. Ne postoji mogucnost da te nevinog optuze. Neka pitaju ta ima da pitaju. Neka te i na detektor lazi stave ako treba, ili sta god. Nisi kriv i to je to.
A treba razumeti i policiju. Moraju od nekog da krenu. Jer zamisli da jesi kriv ali si iz humanosti stao i zelis da izbegnes kaznu... znaci, moraju te nesto svakako pitati.

Nisam to njihovo ispitivanje doziveo kao maltretiranje. Jako fini i kulturni ljudi. Zvali ujutru, supruga se javila i rekla da spavam i da sam radio nocnu. Pitali ljudi kada ustajem pa da dodju tada. Jako lepo od njih. Zato sam i rekao da ako im ja bilo sta trebam da me pozovu. Svako ima svoj posao i sto se tice policije, generalno nemam neka losa iskustva niti lose misljenje o njima pogotovu u takvim situacijama. I saobracajci kad me zaustave na putu, ne postavljam pitanja vec im dam dokumenta i sta god ih interesuje kazem. Postujem svaciji posao.
Racunao sam na to da ce me zvati, cak sam se i cudio kako nisu isto vece me zvali. To im je posao.

Nazad
Vrh