aca74
Član
Civilizacija više ne ide u napred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Engleskoj ti deca moraju u skolu (nizi razredi) da nose uniforme , svi nose iste suknje , majice , pantalone , ako nece roditelji postoje privatne skole , tamo je opet odredjeno kako obuceni dolaze.Pa tamo se zna u koju skolu ide čije dete pa nemaju dodira bogata i sirotinjska deca....
Doduse...tamo mozda i nema sirotinje...med i mleko
Rasljavanje na svim nivoima nije i nece dovesti do dobrog.Zašto je to po tebi loše?Privatne škole ne primaju problematičnu decu, dete i roditelji moraju da prođu psihološku procenu pre upisa.Ukoliko je dete imalo lošu ocenu iz vladanja u bilo kod razredu, neće biti primljeno pa da dubiš na trepavicama.Razredi su sačinjeni od manjeg broja dece, bolja i sigurnija kontrola.Dok je dete u školi ne može mu se desiti ništa loše, tipa da se drugari i drugarice izbodu noževima na primer.
Malo sam se raspitivao oko detalja jer me interesuje ova tematika pošto imam dva školarca.
Dobro sto se tice bezbednosti kazes da je bolje u privatnim. A sto se tice znanja i realnih ocena, gradiva koje se tamo obradjuje? Znam gomilu likova sa privatnih fakulteta i to nije proslo pored ozbiljnog faksa i polozilo ispit, a imaju te "diplome" megableje, sega mega i ostalo....Zašto je to po tebi loše?Privatne škole ne primaju problematičnu decu, dete i roditelji moraju da prođu psihološku procenu pre upisa.Ukoliko je dete imalo lošu ocenu iz vladanja u bilo kod razredu, neće biti primljeno pa da dubiš na trepavicama.Razredi su sačinjeni od manjeg broja dece, bolja i sigurnija kontrola.Dok je dete u školi ne može mu se desiti ništa loše, tipa da se drugari i drugarice izbodu noževima na primer.
Malo sam se raspitivao oko detalja jer me interesuje ova tematika pošto imam dva školarca.
Ok, ja radim u jednoj drzavnoj srednjoj skoli. Prihvatam vrtic jer nema mesta u drzavnim, sve dalje od toga osnovna srednja i pogotovo fakultet je prica za sebe. Po mom misljenju naravno u negativnom kontekstu kad je rec o privatnim.Drugo je fakultet a drugo su škole. Moje dete ide u privatan vrtić jer ga nisu primili u državni. Ova deca što idu u državni vrtić, samo ih izvedu napolje u dvorište da se igraju i to je to. U privatnom deca imaju priredbe dva-tri puta godišnje. Obradjuju teme i rade radove i imaju radionice kao što su na primer jesen. Pa 8 mart, prave radove i poklone za mame. Sad je aktuelno Sveti Sava, uče o njemu i crtaju. A o koje kakvim pesmicama i recitacijama da ne pričam. Ovaj moj malo-malo dodje kući i izrecituje neku pesmicu. Bratova ćerka starija godinu dana ide u državni i ni jednu pesmicu nisu učili...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Nisam rekao da je loše ni da je dobro već da se djeca razdvajaju klasnom segragacijom. Kad kažem djeca, mislim na osnovce koji upisom u prvi razred iza sebe nemaju istoriju ponašanja i vladanja.Zašto je to po tebi loše?Privatne škole ne primaju problematičnu decu, dete i roditelji moraju da prođu psihološku procenu pre upisa.Ukoliko je dete imalo lošu ocenu iz vladanja u bilo kod razredu, neće biti primljeno pa da dubiš na trepavicama.Razredi su sačinjeni od manjeg broja dece, bolja i sigurnija kontrola.Dok je dete u školi ne može mu se desiti ništa loše, tipa da se drugari i drugarice izbodu noževima na primer.
Ovaj ima da je rokne kad izadje, covek je izgoreo