Kod Loka ima dve vodice, i mnogo naroda sipa vodu na njima, a navodno nisu za pice, pa ako nisu sto ih ne zatvore, sto rece neko moja baba pije tu vodu vec 90 g i nista joj jos ne fali,i to je tacno, celo selo pije tu vodu, a gde su ostali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako rade pivare u Čelarevu , Apatinu , Novom Sadu . . . . gde oni zavataju vodu za proizvodnju ?....................................
To što su ljudi neupoznati sa prećutnim problemom da Vojvodina nema ispravne vode za piće je ...................
Nisam se dobro izrazio. Bile su metalne kante veličine 25L koliko je bilo upakovano u njima zaista ne znam. Jedino što sam bio zapazio je to da je gore na poklopcu (bio je debeo bar 7-8mm) bila rupa ~15cm i od gore providna plastika da se staklo ne polupa.... A u kanti je bila staklena posuda u čemu je stojala živa.... Oni što su to kupili, gurao im je onaj što glumi taksi kolica po najlonu....Mislis metalnih tegli ili slicno , ne kanti ?
Znači bilo delimično maskirano?Nisam se dobro izrazio. Bile su metalne kante veličine 25L koliko je bilo upakovano u njima zaista ne znam. Jedino što sam bio zapazio je to da je gore na poklopcu (bio je debeo bar 7-8mm) bila rupa ~15cm i od gore providna plastika da se staklo ne polupa.... A u kanti je bila staklena posuda u čemu je stojala živa.... Oni što su to kupili, gurao im je onaj što glumi taksi kolica po najlonu....
Ja se tako nekad zamislim i zena mi ne veruje kad me pita o cemu mislim...Ide muzika , al sta fali ... Jel ti nemislis niocemu?