Aj kad smo se ovde raspisali , a i kad sam već na kompu pa mi lakše kucati , podijeliću nešto što mi se danas desilo ,tj nije se meni desilo , al pogodilo me baš , a nisam na drugim mrežama pa osjećam potrebu da podijelim . Loše vjesti . Usput sam saznao da mi je danas umro jako dobar drug .
Inače je kako se kaže deda , star baš , tredeset neko godište , ali čovjek , ..riječima je teško opisati. Možda ćete prepoznati neko iz vaše okoline takve ljude , to su , malo je reći zlata vrijedni ljudi . Inače ima godinama radionicu mašinsku al svestran i bukvalno prirodni genije.
Čovjek koji je radio do zadnjeg dana , od djetinjstva , izuzetno talentovan za sve tehničke stvari , a u isto vrijeme izuzetno skroman i dobar . Materijalno ga nikad nije zanimalo , al je volio pomoći kome god . Znači nema nikad mobilni , pa ga je teško naći , jer je takav bio kome prvo obeća taj ga odvede da nešto riješe , tolko da su ga mnogi iskorištavali , do zadnjeg , tako star , a inače je bio vitalan , u svako doba , dal treba na njivu kod kombajna , bagera , u vodu na brod , ustanove neke , oko struje , u sve se razumio, da naplati , ne , samo ko je pošten nagura mu u dzep .
Neko će reći lud , al nije , samo je bio dobar čovjek , volio da pomogne i prije svega da nauči , da riješi problem i tako.
Eto možda gnjavim , al imate i vi možda tako nekog , kogasvi cijene , samo neki nedovoljno . Ti ljudi vrijede 10x od neke bitange , al džaba. Već pričaju ljudi ovde , ako se ne pojave par takvih dječaka samo , nema od nas ništa . Pokoj mu duši . Eto tolko