Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A tu flasiranu toce na marsu4 godina samo flasiranu vodu pijemo,toliko od kvalitetu pijace kod nas.
Mislis metalnih tegli ili slicno , ne kanti ?Setih se sada kada spominjete živu....
Pre 6-7 godina su čokoladni od "preko" doneli 10 metalnih kanti (25kg) zatvorenih fabrički sa živom na najlon da prodaju i jasno je sve pisalo na nalepnicama.... Malo kasnije je neko prijavio policiji... Došli napravili zapisnik. U međuvremenu ostalo samo 2 kante.... Ostalo prodato dok ovi nisu došli... Međutim dok sam posmatrao, samo je napravljen zapisnik, kante nisu odnete...
Oni nisu ni znali šta prodaju... Samo im je bilo da neko da bilo kakve pare za to, jer im je bio teret velik...
Ја бих овде расклопио трактор на пола.
Vecina Srbije nema pitku vodu4 godina samo flasiranu vodu pijemo,toliko od kvalitetu pijace kod nas.
Mnogo efikasnije...Šta reći. Ne treba nama nikakva kataklizma ili vanzemaljci da nas unište, sami ćemo mi to
А ја се чудим што се попи толко вино и ракија.Vecina Srbije nema pitku vodu
Значи арсен био доминантан и побио сву патогену конкуренцију. Ето ти идеје: пакуј и продај за заштиту биља. Иначе, мој другар каже у пољо апотеци: бем ти ја ту вашу хемију, све ја то могу да попијем.Moji baba i deda su pili 90 godina vodu žutu kao limunada, punu arsena. Ali jbg posle 90 godina, izgleda arsen im došao glava.....