DraleTD
Član
То је код нас нормално сви су бунаре претворили у септичке јаме. Код нас има један отпад откупљују све, од гвожђа,гуме, лименке, пвц амбалажу и стаклену. Али, јбг они су једини па ни не могу све да испрате и откупе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je uradio moj prvi komsija. I to nije samo njegov bunar nego deli sa mojim drugim komsiiom, tj zajednicki im ali ovaj samo pustio cev...Šta da vam kažem,znam likove kojima septičke jame ne mogu više da prime tečnost i oni napravili preliv u bunar.Sami ćemo sebe potrovati.Ovaj narod ako ovako nastavi neće ni postojati.
То су и код нас радили са топломерима наразбијају их и живу сипају у септичку.Kod nas ima jos gore....udario je cev (bunar) u dno jame...tako da je povezao za vodom....ili razbijaju živine toplomere da provuče žicu i onda jedno vreme odlazi voda
Dobro smo mi i živi. Ali izgleda da nećemo još dugo, generaciju ili dve.То су и код нас радили са топломерима наразбијају их и живу сипају у септичку.
Sta se time postize?То су и код нас радили са топломерима наразбијају их и живу сипају у септичку.
Postize se to da živa koja iscuri pronadje prolaz u dublje slojeve pa voda ide za njomSta se time postize?
Па ваљда жива отвара канал или шта већ и онда вода отиче.Sta se time postize?
Strašno je do koje je mere kod nas sunovrat vrednosnih normi, morala, kulture, obrazovanja, vaspitanja... I katastrofa je što se dobrim delom na tome svesno radi, od skupštine do medija. Bukvalno je kulturtni genocid na delu.Ovo nam govori o mentalnom sklopu jednog naroda...
Septicku je problem isprazniti!
Nemam komentar.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Koja količina žive je potrebna za ovako nešto ? Koliko to toplomera treba razbiti za neku ozbiljniju količinu ?Postize se to da živa koja iscuri pronadje prolaz u dublje slojeve pa voda ide za njom