Nikad ovako !

То је код нас нормално сви су бунаре претворили у септичке јаме. Код нас има један отпад откупљују све, од гвожђа,гуме, лименке, пвц амбалажу и стаклену. Али, јбг они су једини па ни не могу све да испрате и откупе.

Radovao sam se skoro kao kad sam se razveo od prve žene kad je prošla kanalizacija pa sam zatrpao septičku jamu :D Bez kanalizacije je muka.Kupuj tablete da ubija smrad,plaćaj čišćenje svakih par meseci,zimi muka kad napada sneg ne može da pridje,ovako čim pustiš vodu to je već tudj problem :D

Šta da vam kažem,znam likove kojima septičke jame ne mogu više da prime tečnost i oni napravili preliv u bunar.Sami ćemo sebe potrovati.Ovaj narod ako ovako nastavi neće ni postojati.
Ovo je uradio moj prvi komsija. I to nije samo njegov bunar nego deli sa mojim drugim komsiiom, tj zajednicki im ali ovaj samo pustio cev...

Ovo nam govori o mentalnom sklopu jednog naroda...
Septicku je problem isprazniti!
Nemam komentar.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ovo nam govori o mentalnom sklopu jednog naroda...
Septicku je problem isprazniti!
Nemam komentar.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Strašno je do koje je mere kod nas sunovrat vrednosnih normi, morala, kulture, obrazovanja, vaspitanja... I katastrofa je što se dobrim delom na tome svesno radi, od skupštine do medija. Bukvalno je kulturtni genocid na delu.

Postize se to da živa koja iscuri pronadje prolaz u dublje slojeve pa voda ide za njom
Koja količina žive je potrebna za ovako nešto ? Koliko to toplomera treba razbiti za neku ozbiljniju količinu ?
Jel ovo neko lično gledao ili su sve priče na principu " pričao mi zaovin brat da mu je rekao shurak . . ."

Људи, знате ли ви како се у ствари извлачи злато из онога што се ископа или нађе у потоку? То није чисто злато. Најбрже и најлакше користи се жива. Е сад колико је живе прогутао дивљи запад, канада, јужна америка и африка то нико не зна. Још више оних што је пронашло богатство али није доживело да га уновчи пре тога су полудели или ослепели.
Ко има времена нека мало потражи.
А тек производња кокаина, картели троше више бензина и тотала него пољопривредници. И све то прогута земља.

Setih se sada kada spominjete živu....
Pre 6-7 godina su čokoladni od "preko" doneli 10 metalnih kanti (25kg) zatvorenih fabrički sa živom na najlon da prodaju i jasno je sve pisalo na nalepnicama.... Malo kasnije je neko prijavio policiji... Došli napravili zapisnik. U međuvremenu ostalo samo 2 kante.... Ostalo prodato dok ovi nisu došli... Međutim dok sam posmatrao, samo je napravljen zapisnik, kante nisu odnete...

Oni nisu ni znali šta prodaju... Samo im je bilo da neko da bilo kakve pare za to, jer im je bio teret velik...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh