Nikad ovako !

I ovo su njegovi radnici sigurno, ima skip, radi usluzno izvlacenje stajnjaka previse zemlje radi sa malo mehanizacije i nista ne stize da isprati..

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

@Arkadije
Ima na drugom kraju njive je put, koji je zarastao, udario crni trn i bagrem.
Ako ne pregazi preko moje njive mora da pregazi 3 njive.
Da se malo potrude da srede put bilo bi sve uredu

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Ja imam jednu njivu do koje moram ici preko poznanikove njive, kada je uzimao njivu to mu nije stvaralo ni problem pa ni sad. Samo i ja gledam da ne ispadnem supak, idem sto blize medji i vrsim uvijek posle njega. Slikacu vam put do te njive ako se setim, mislim da fergo bez kabine ne moze proci a da ne zakaci koju granu. Al zato taj poznanik proguli sa kombajnom pa bude milina. Hteo sam da dobijem tu njivu pa da platim tarupiranje ili cak kupim tarup pa da istarupiram put, jer se sa ovim papkom ne moze dogovoriti....

Kako kome.Zasto bi bila skuplja.Sta treba?Da dopusti da mu svako jasi preko usjeva kako hoce?Nekad nesto platiti skuplje ne znaci da te je kostalo skuplje,ne bitno dal u finasijskom ili bilo kom drugom smislu.
Pitanje je u vezi lomljenja nogu. Recimo da je moj sin to uradio i ti mu polomis noge sta onda ja treba posle da radim? Da mu kazem neka te polomio izgazio si mu njivu napravo 1000e stete,ili istim radikalnim stavom unakazim tvoje dete i tebe? Ljudi prevazidjimo vise da se npr. zbog medje poubijamo,ako znas ko je gazio, izgazi mu duplo vise

Pitanje je u vezi lomljenja nogu. Recimo da je moj sin to uradio i ti mu polomis noge sta onda ja treba posle da radim? Da mu kazem neka te polomio izgazio si mu njivu napravo 1000e stete,ili istim radikalnim stavom unakazim tvoje dete i tebe? Ljudi prevazidjimo vise da se npr. zbog medje poubijamo,ako znas ko je gazio, izgazi mu duplo vise
Tu nema ni 30 evra štete...

Ево једна од неки дан. Пут померен у другу њиву. И опет су орали пут извадили су пар комада камена. Шта тек овај да каже на гажење.
b879b477404401d3f05dad219d230cb9.jpg

Uvek sam govorio bolje da ga ne zateknem kako to radi!!!!
Par puta sam zatekao i nisam dobro prošao
Zbog obijača kola više nisam lovac

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Krenimo od stava da ako ti je to sin to uradio znaci da ga nisi vaspitao dovoljno dobro. Ne bi to bio ni prvi ni posljednji put da je neko fasovao zbog medje i stojim pri stavu da kad drzava ne radi svoj posao covjek treba da zastiti svoje. Sklanjati se svakoj fukari uz izgovor to moze daleko da ode nije resenje i zbog toga u nekom slucaju smo zu gde jesmo. Ja sam zatekao preko 10 ovih imigranata u dvoristu u 1 ujutru, imali su srece sto su uspjeli da pobjegnu dovoljno daleko.

Sto se tice lomljenje nogu,Necu da pokusam da menjam niciji stav,svako radi onako kako misli da treba.Ima serija na rts po istinitom dogadjaju gde su dobre komsije zvog kasnijeg neslaganja oko zemlje dosle da se obracunaju sa ovim,koji je izvadio pistolj i pobio celu porodicu.

Sto se tice lomljenje nogu,Necu da pokusam da menjam niciji stav,svako radi onako kako misli da treba.Ima serija na rts po istinitom dogadjaju gde su dobre komsije zvog kasnijeg neslaganja oko zemlje dosle da se obracunaju sa ovim,koji je izvadio pistolj i pobio celu porodicu.
Pa sta bi ti uradio u ovakvoj situaciji? Zaustavio ga ili otisao kuci i odneo mu štrudlu? Ili jednostavno trpeo? Kao sto Bojan rece, ne mora se slomiti noga, samar i ostalo prevaspitavanje su jednako dobri.p.s ne boj se ti takvih fukara, boj se onog ko cuti i koji ne dira nikog.

Nazad
Vrh