Dolovac
Član
I? Skuplja dora neg gora...Tog sacekaj opet na njivi i uzmi neku palicu i noge mu izlomi tu na licu mjesta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I? Skuplja dora neg gora...Tog sacekaj opet na njivi i uzmi neku palicu i noge mu izlomi tu na licu mjesta.
Kako kome.Zasto bi bila skuplja.Sta treba?Da dopusti da mu svako jasi preko usjeva kako hoce?Nekad nesto platiti skuplje ne znaci da te je kostalo skuplje,ne bitno dal u finasijskom ili bilo kom drugom smislu.I? Skuplja dora neg gora...
Pitanje je u vezi lomljenja nogu. Recimo da je moj sin to uradio i ti mu polomis noge sta onda ja treba posle da radim? Da mu kazem neka te polomio izgazio si mu njivu napravo 1000e stete,ili istim radikalnim stavom unakazim tvoje dete i tebe? Ljudi prevazidjimo vise da se npr. zbog medje poubijamo,ako znas ko je gazio, izgazi mu duplo viseKako kome.Zasto bi bila skuplja.Sta treba?Da dopusti da mu svako jasi preko usjeva kako hoce?Nekad nesto platiti skuplje ne znaci da te je kostalo skuplje,ne bitno dal u finasijskom ili bilo kom drugom smislu.
Tu nema ni 30 evra štete...Pitanje je u vezi lomljenja nogu. Recimo da je moj sin to uradio i ti mu polomis noge sta onda ja treba posle da radim? Da mu kazem neka te polomio izgazio si mu njivu napravo 1000e stete,ili istim radikalnim stavom unakazim tvoje dete i tebe? Ljudi prevazidjimo vise da se npr. zbog medje poubijamo,ako znas ko je gazio, izgazi mu duplo vise
Krenimo od stava da ako ti je to sin to uradio znaci da ga nisi vaspitao dovoljno dobro. Ne bi to bio ni prvi ni posljednji put da je neko fasovao zbog medje i stojim pri stavu da kad drzava ne radi svoj posao covjek treba da zastiti svoje. Sklanjati se svakoj fukari uz izgovor to moze daleko da ode nije resenje i zbog toga u nekom slucaju smo zu gde jesmo. Ja sam zatekao preko 10 ovih imigranata u dvoristu u 1 ujutru, imali su srece sto su uspjeli da pobjegnu dovoljno daleko.Pitanje je u vezi lomljenja nogu. Recimo da je moj sin to uradio i ti mu polomis noge sta onda ja treba posle da radim? Da mu kazem neka te polomio izgazio si mu njivu napravo 1000e stete,ili istim radikalnim stavom unakazim tvoje dete i tebe? Ljudi prevazidjimo vise da se npr. zbog medje poubijamo,ako znas ko je gazio, izgazi mu duplo vise
Pa sta bi ti uradio u ovakvoj situaciji? Zaustavio ga ili otisao kuci i odneo mu štrudlu? Ili jednostavno trpeo? Kao sto Bojan rece, ne mora se slomiti noga, samar i ostalo prevaspitavanje su jednako dobri.p.s ne boj se ti takvih fukara, boj se onog ko cuti i koji ne dira nikog.Sto se tice lomljenje nogu,Necu da pokusam da menjam niciji stav,svako radi onako kako misli da treba.Ima serija na rts po istinitom dogadjaju gde su dobre komsije zvog kasnijeg neslaganja oko zemlje dosle da se obracunaju sa ovim,koji je izvadio pistolj i pobio celu porodicu.
Neboji se susa Boga vec batina i to je jednostavno tako ,to je jezik koji takvi razumeju,lako je sa razumnim ,takav to nece ni raditiSve može da se reši mirnim putem.