Sudarski Bojan
Član
Ko misli da je jaci neka proba,proba se ne placaBatina ima dva kraja,da ne bude posle i ugažena njiva i nagnječena rebra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko misli da je jaci neka proba,proba se ne placaBatina ima dva kraja,da ne bude posle i ugažena njiva i nagnječena rebra
Lako za to samo da ne zazveči nama sve šume daleko od kuće,pa se na pivu žalio jedan kako mu kradu i ajde skupimo se mi uhvatimo busiju,kad eto ga traktor i ekipa.Iskočimo mi,vide ima nas više al jedan od njih tetku za pojasom,mislim da nisam nikad brže trčaoKo misli da je jaci neka proba,proba se ne placa
Ovako se podrazumeva kad su ljudi ljudi....Dogovoris se to je najbezbolnije ,ja imam isti slucaj komsija mora preko mojih njiva da predje postoji sumski put al tu ne moze da prodje leksion ili traktor od 120 itd ,posto sam ranije uzorao on ce preci preko oranja da odradi svoje pa ce tragove gruberom srediti itd ,bez svadje i batina ,presao je leksionom preko strnjike isti takvi tragovi samo siroki nije traktor ni osetio kad sam orao ,on mora tuda da prodje pa bolje da se dogovorimo
Aaa,drugo je kad predjes po strnjici i nepravis stetu,to je samo sramota i to smo svi radili ali nekome po blatu gaziti usev ,to je bezobrazluk i to nismo radili a ko jeste zasluzio je samarcinu ,slazete se zar ne?Nisam znao da smo baš tako svi pošteni ,kao da nikada nismo prešli preko nečije njive . (normalno ,kada niko ne vidi).
Jedino peske. Ni strnjak ne gazim,a kamo li psenicu ili drugi usjev. Gde je los pit vijam ljude i popravljamo, prosle godine smo 5 dana razvlačili sljunak na atarske puteve, 22 kamiona. Sa rodjakom sam 3 dana krcio medju i kanal od jednog konja koji je to sve pustio da zaraste i izadje ka putu a djeca tim putem idu u skolu, a preglednost nikakva. Posle se bunio sto smo mu sjekli bent a uz to je dva trupca ostavio u kanalu jer ih je oborio a nije imao para da ih isjece na pilani, precnika metar i jace. Kad sam ga naruzio ko kera i rekao da cu zvati komunalnu ako ne izvadi trupce ucutao se. I opet smo ih mi izvadili ultom i ostavili njemu na lucerku. Jos stoje tamo. Svake godine se zajebavam oko vodne zajednice da dobijem sljunak za puteve samo da putevi na propadaju.itd itd.Nisam znao da smo baš tako svi pošteni ,kao da nikada nismo prešli preko nečije njive . (normalno ,kada niko ne vidi).
Kad sam uzeo traktor bio je problem doci do vecina njiva a da ne zakacim koju granu, jer imt 539 vecinom prolazi tim putevima. I jedan dan popizdim i krenem sjeci sve sto upada u put. Lepota bila za videti. I za koji dan se poceli javljati domacini cije granje upada u put. Tu su oni meni poceli kenjati kako ja sijecem NJIHOVU sumu, eeeee.....Kakva crna akcija ovde bi se jebali za dinar.Jos bacaju djubre i sut po kanalima na putu.
Ima kad opstina da masinu i pare za naftu.I tada odbornici nece da izadju da vode vozaca.
Covek sa strane pojam nema gde su putevi.Jos dodju neke budale i vodaju ga da im ocisti put do lovacke kolibe a glavne puteve gde je dzungla to ih ne intresuje.
Kada je otac sa jos nekima cistio put drvece sa strane, u selu kenjali da kradu drva.E sada su zato putevi ovakvi.