IDF Davidovic
Član
Meni deda umro i ostala njiva. Izvedem ja inzilira u celo lik usao 6 metara, njiva ide u dve parcele, sece put, druga parcela koju radi na godine lik, izorao je tacno 12 vrste od moje njive i tako radio godinama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod nas, negde kao nasip pored reke kolika je obala.Zato kod nas medja kao grudobran A i gubile se glave na istoj.Može samo namerno da se pogreši.
I jedan minut treba da se to iscupaNajjaca medja sa kojom sam se susretao je betonska kocka 40x40x40cm i iz te kocke viri gvozdena cev visine 1m i promera nekih 10cm, e sad to se ukopa u dubinu tako da samo viri 10ak cm ta cev, e sad mozete misliti koliko je jedan komsija isao drugom na zivce kad je ovo odneo na njivu i zakopao, ovde bezmalo ima rucnog posla pola dana
Valjalo je i malo armature da stave................ i ceo kanal nalili betonom. Potrošili su kubik šljunka.
Јели неки што га знам?I moj komšija je iz Vrbasa, on je isto šine ubetonirao kao među.