Nikad ovako !

Tehnicki pregledi su izboksovali da mogu podici cenu al su zato ko kanda pritegnuti sa dobrim penalima ako sta zaseru pa se sad boje svega i svacega. Konkurencija je isto jaka a ima i zaledjinu

Ma bre nemaju pojma. Ja sam pre 2 meseca odneo papire za kombajn da ga registrujem. Uzmu oni papire, pregleda i vrati mi nazad i kaže nemaš COC obrazac ne može bez toga. Ja odma nazovem Almex i oni mi kažu, u drugom setu papira, na trećem listu imaš izjavu agencije za bezbednost saobraćaja da za radnu mašinu te i te kategorije ne treba coc obrazac. I lepo pečat i potpis iz agencije. Ja ovima na tehničkom kažem šta su rekli u almexu i da tako preda u sup. On mi kaže dobro, ako vrate papire iz supa nismo mi krivi. Ja kažem, ok, ako vrate gledaćemo onda šta dalje. I posle par dana zovu, mogu doći gotova je registracija. Eee reko, vidiš da može bez coc obrasca... I posle mesec i po dana stigne saobraćajna i fali mi jedno slovo u imenu! Znači pored svih priloženih dokumenata i papira, pa i same lične karte na kojima svuda piše kako treba, one šalteruše opet pogreše...!

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Imaš pravo da dobiješ novu saobraćajnu dozvolu. O državnom trošku sledeće godine. Jer je prva registracija i oni su pogrešili pri upisu. To se i nama desilo. I dobili novu.

Ma nisam ni hteo da preuzmem tako. Rekao sam im da vrate i naprave drugu. Što je najgore samo nju i čekam jer moram da je očitam i pošaljem u banku da bi mi odobrili povraćaj od 10%...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ма ти си добро прошао ја одем урадим технички и морао у суп да добијем нову налепницу јер се предходна опрала и она шалтеруша ладно узме уништи ми саобраћајну. Кад нисам експлодирао од муке и беса рњко шта радиш јбте јеси нормалан кад она јој ја сам грешком твоју уништила требала сам другу. И ладно каже знаш нова је 5 или 6000дин не сећам се тачно ја је гледам реко јеси ли ти нормална или се још и зајебаваш са мном?Реко госпођо оћу нову саобраћајну или из ових стопа идем код командира станице и то о твом трошку не интересује ме ништа, одштампа ми на папир и каже дођи за пар дана по нову саобраћајну. А исто су ми у саобраћајној од 542 уписали један број мање од мотора и онда су ме јебавали на техничком као да сам ја штампао саобраћајну.

Svako od nas ubaci po neku alatku u kombajn. Nije da treba ali neka se nađe.
Možda kombajner sa tom spravom izgoni prašinu iz filtera. ;)

Nazad
Vrh