Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije problem da se pogresi, ja to razumem. Ali ako si pogresio nemoj posle biti djubre pa samo svoju guzicu gledati. Ako si pogresio uzmi brajko pa plati tu svoju gresku.Ja sam greškom, to jest drugar sa kombajnom, ušao u komšijsku njivu.. Ja brže bolje javim komšiji šta se desilo, kaže on nastavi samo sad ću doći sa prikolicom... Ima svega, živ čovek pogreši, nije zgored priznati...
kod nas je bilo boljih slučajeva, jedni su otišli da trebe njivu (čiste od kamenja) pa zašli u komšijinu, kad su otrebili komšija im se zahvalio i pozvao na večeru.Mi da udjemo u vase njive izgubili bi se.Ja bi skinuo sve redom.Ovde dzungla oko njive a sledeca njiva na oko 400m udaljenosti.
Nema tu šta da plati ,treba tvoje da vrati.Nije problem da se pogresi, ja to razumem. Ali ako si pogresio nemoj posle biti djubre pa samo svoju guzicu gledati. Ako si pogresio uzmi brajko pa plati tu svoju gresku.
Kako da vrati kad je taj kukuruz vec odavno prodat, a pare verovatno potrosene....Nema tu šta da plati ,treba tvoje da vrati.
Isto i kod nas, ni peske se ne mozes popeti na bedenZato kod nas medja kao grudobran A i gubile se glave na istoj.Može samo namerno da se pogreši.
Jesam i sad se kajem i tri oče naša sam očitao, valda mi je sad oprošteno.Pa dobro kad si već pogriješio dali si se i pokajao?