Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti nemoj da gledaš.Ali ponesi je za svaki slučaj jer je najsigurnija-provereno.
Šta ti je to karabinjer
I meni se to desilo, pa se vrh raonika zabio u gumu. Probio je krampon sve do platna ali srećom guma je ostala cela. Jedva sam ga oslobodio i opet zakačio. Od tada samo štafovi!Ma od kada mi se otkacio plug u njivi, samo srafovi i dve matice
Rodi se mečka komplet sa mečićima dok ga vratiš....Aj mi sa dvobraznim plugom i nekako ali sta ce kolege sa 3 i 4 brazde kad se otkaci
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
To mi deluje nešto ozbiljnije.Ovako nesto Zoki, i ja slicno koristim samo stavim prvo veliku platnu a kad nemogu oni,dupla matica ili armatura
Pa i armaturu treba dobro staviti i to ozbiljniju-da sa parčetom cevi od pola cola savijaš.
Ovakav samo veliki mislim da je 10mm debljine
Koristimo na mulčeru, grane u voću su najgore za izbijanje svih mogućih osigurača i klinova, ali karabinjer nikada
Lako se kači i ne izgleda što kaže kolega slepački
A i armaturu ako ne zamotaš kako treba ispadne lako, par puta premotaš i gotova
Nema potreba za dve,dovoljno je jedna i to ova obicna matica,odvijes prstima kad zatreba i nije potreban alatMa od kada mi se otkacio plug u njivi, samo srafovi i dve matice
Otkacavao se plug 3 i 4 brazni obrtac . Ponekad ga zakacim ponovo a da ni ne izadjem iz traktora .Aj mi sa dvobraznim plugom i nekako ali sta ce kolege sa 3 i 4 brazde kad se otkaci
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока