Ne, mrse nešto...Izgleda se sa njima ipak ne može lepim...@olalija jel palo javno izvinjenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, mrse nešto...Izgleda se sa njima ipak ne može lepim...@olalija jel palo javno izvinjenje?
Trebao si udariti vidljivo kolje metar visine da se vidi gde je granica, pa nek gaze drugu stranuJeste, i onda bih dobio te iste eksere kod mene u njivu... To nisam nikad radio, niti bih, neću propasti za dva reda uvratina.
Fazon je u tome što izgleda kao na gornjoj slici, da sam ja sa mojom parcelom ušao u put, ali je stvarno stanje da strana preko puta gura put na našu stranu. Ne rade to ljudi namerno, jedan više izađe u put, drugi se ravnaju, naravno put se pomera na drugu stranu, ovima sa druge strane bude tvrdo pa samo izgrebu uvratine kod oranja i tako to ide, zato lenije i idu ko sinusoida. Ja se trudim da uvek obradim do panjeva, ali neko to posle poravna jer misli da tako treba, zaista i ugazi ko laserom da je izvukao pravac, ispravi leniju ko lenjirom, samo ne tamo gde zapravo treba da ide.
Сада ће.се одржавати сигурно јер видим ко је купио грејдереИзмериће они парцеле и путеве. То су и пре радили. Али ако се не буду одржавали путеви опет ће бити исто за пар година.