Bane_93
Član
Ne znam kako je slika ispala ovako u ovom vasem postu, ali put je preoran tako da je ostao trag samo za jedan tocak.Meni ovo izgleda solidno
Послато са SM-A600FN помоћу Тапатока
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam kako je slika ispala ovako u ovom vasem postu, ali put je preoran tako da je ostao trag samo za jedan tocak.Meni ovo izgleda solidno
Ista je slika, samo neka fotomontazaJa isto ne kužim šta je sa slikama?! Citirana slika je drugačija
Ili su različite slike ?!
Isto se lepo vidi i na slici od 19:15 što je objavio, ovo je samo zumirano i ne vidi se traktor.Vidimo , ali mijenjao je sliku.
Pročitaj ti moj post od 22:15.@olalija pogledaj sliku na prethodnoj strani koju mi je citirao kolega. Tu se vidi kao da je put normalan i da ima dva traga, a slika je ista.
Lose ti se cini. Samo sam prolazioMeni se cini da je autor slike ujedno i orac.
Slazem se sa tobom da sam drugu sliku samo zumirao. Nego kazem za ovu sto je miloica citirao kao da je montaza.Pročitaj ti moj post od 22:15.
Znam, ja govorim za njegove vidljive postove.Misli se na sliku u postu od 19.50
Одорати и једноме и другоме по два метра и набацити на пут лепо угазити па нека се јебу. Има код нас један стручњак постави међе на њиву и кад оре зимско обавезно изоре 2 м пута али гледа да плугом изађе у пут и онда не подорава него остане као кромпириште. Једне зиме задруга извукла правац и разор до колена,а он брав изорао пут, ја наиђем и не будем лењ од његове њиве набацим на пут и оставим му разор тачно на међу. После пар дана ме зауставља и као ко гази њиве ово оно он ће пиштољ па убити,а циљано мени прети јер сам на Брени имао неке специфичне гуме са неким удупланим шарам лако препознатљиве. Е онда кад сам изашао из кола па му спомену и маму и тату и тетку из Новог Сада и још пар рахметли рођака до аскурђела повукао се ко **greška. Иначе он и његов покојни тата све ватали на галаму као волине не ушкопљене док им не покажеш зубе онда као пичке подвију реп. Од тада ми се само јавља оно из куртоазије али и даље зна да ашовом прокопа канал испред својих њива у пут да му као не газе али наравно ја не **greška ја газим кроз његов намерно.a i lepo vas zabunio sa ovom montazom!
Nego jel ima leka za ovakve majmune? Mozda je levi od puta godinama unazad odgurao put a ovom dopizdelo pa uzeo stvar u svoje ruke kao dedica iz filma " ko to tamo peva"
Vidi se lepo sad na Geosrbiji gde treba da bude put i koje gde ušao. Još u kombinaciji sa Google Earth vidiš po godinama kako je šerenje teklo. Bane aj ne budi lenj pa nadji tu njivu i reci nam koje krivac ili su oboje. https://a3.geosrbija.rs/katastara i lepo vas zabunio sa ovom montazom!
Nego jel ima leka za ovakve majmune? Mozda je levi od puta godinama unazad odgurao put a ovom dopizdelo pa uzeo stvar u svoje ruke kao dedica iz filma " ko to tamo peva"