Nikad ovako !

Ja sam Omca prvi put video kad je sin gledao You Tube i nekako slucajno naleteo na njega a ja cuo sa strane sta budale pricaju, posle toga sam gledao nekoliko snimaka i nisam mogao da verujem kakve su budale i to cela porodica.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Novinari izmišljaju pola stvari, nemojte ništa verovati...Omčo ima 2,13 miliona pratilaca i zarađuje mesečno od 8 do 13000 evra, kakvi dnevno...Govorim vam o zaradi od reklama sa jutjuba. Te gluposti što snima on su manje plaćene, kao i što snima Svinjče, Muđa i ta ekipa. Kad bih znao odakle su 50 % pregleda mogu vam skoro u evro reći koliko zarađuje od YT. Meni npr mesečno klipove pogleda 40000 ljudi iz Bosne i Makedonije. Na njih nemam skoro ništa , jedino su gore S.Koreja, Kuba, Afganistan, Bruneji i Lesoto. On je prošli mesec imao 60 miliona pregleda a RPM u januaru mu je bio između 0,15 i 0,18 tako da je zaradio na te ogromne preglede 9-9500 evra.

Jel se racuna samo otvoren video ili do kraja pregledan ?
Računaju se samo reklame. Pregledi nemaju nikakve veze. Npr, 100 pregleda iz Nemačke sam imao jedan dan u novembru i zaradio dva evra jer su u tih 100 pregleda bile 202 reklame. U istom mesecu sam imao 19000 pregleda iz Makedonije gde je bilo samo 1200 reklama i zarada 0,61 evro. RPM: Nemačka 2,85 a Makedonija 0,03 . RPM ti je zarada na 1000 pregleda.

Kad sam snimao ono bauljanje po Zlataru, pravljenje kobasica i te zahebancije, algoritam mi je te snimke računao kao zabavu i kao beskorisne, RPM mi je na njima sa 0,31 pao na 0,14 . Svi snimci onim šabanima, Svinjčetu i sličnima se računaju kao beskorisni...

Bok te, taj vas klan jaci od ovog sto nasa Milicija po'vata

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nije to klan već postoji neki kodeks ponašanja i kućno vaspitanje!!!
Zna se ko je ko, ko plati a ko je sklon zajebancijama!!!
Zna se kome ideš raditi uslugu a kome bez para jok!!!!
Nema tu ljutnje!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Gledao prije i ovaj MrBeast je izgleda br1 po zaradi na YT , inace me te teme ne zanimaju , jedino gledao njegov vatromet od 1000000 dolara jer sam imao prilike da gledam uzivo ulazak u novi milenijum europe , vatromet od navodno ispucanih preko 300000 novcanih jedinica. Pa taj njegov zadnji otprilike odgovarao kraju toga sto sam ja gledao . Otprilike kugla kad se rasprsne ima da ne lupam kilometar, ali je ogromna , a detonacija pali alarme na autima a ispaljuju izvan naselja i 2km daleko a i na toj visine se najvece rasprskavaju.

Pa da.. Omčo I pepa baba prase, pa ko je gori, oni ili ovi što ih prate, gledaju i gotove?
Ja I klinci u ove zimske dane volimo da cepamo farming simulator, I onda ih uhvatim kako na yt gledaju gejmere kako igraju, pa reko bog vas materin, sve sam vam obezbedio da igramo a vi trošite vreme zaglupljujući se... 21. je vek, moderno doba, ne mogu decu udaljiti od mobilnih, tableta, kompa, interneta, al mogu da ih pratim šta rede I šta gledaju I da pravovremeno sankcionišem, isto tako da Google koristimo kad nam trebaju korisne informacije, pa učimo o dinosaurusima, ajkulama itd itd...
Tanka je to linija...

...................... On je prošli mesec imao 60 miliona pregleda a ........................
Meni je neverovatna cinjenica da neko sa ovog govornog podrucja ima 70-ak M pregleda po 1 klipu .

Da sada ne ulazimo u pricu koliko su to ordinarne gluposti ( u stvari misljenja su verovatno podeljena o tome

koliko je glup on koji odlicno unovcava net i sve sto dolazi sa njim ili MI koji visimo ovde badava . . . )

veca je enigma KO to gleda iz inostranstva . Ovde ( na balkanu ) moze da nabere 2M nekako ali odkud

mu ovaj ostatak . Da mozda na neki nacin ne kupuje preglede , mislim da nije to ono kad recimo

gledam ( online ) neki film ali dok ga ne pokrenem iskoce mi bar 2 video klipa sa Tubeta..... ?

Nazad
Vrh