mirosti
Član
Pa tako smo ih odgojili. Nemamo sad na koga da se žalimo, kada smo sami krivi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Računaju se samo reklame. Pregledi nemaju nikakve veze. Npr, 100 pregleda iz Nemačke sam imao jedan dan u novembru i zaradio dva evra jer su u tih 100 pregleda bile 202 reklame. U istom mesecu sam imao 19000 pregleda iz Makedonije gde je bilo samo 1200 reklama i zarada 0,61 evro. RPM: Nemačka 2,85 a Makedonija 0,03 . RPM ti je zarada na 1000 pregleda.Jel se racuna samo otvoren video ili do kraja pregledan ?
Ako nema reklama nema ništa od para. Ko ima YT Premium, iako nema reklama tu imam deo zarade jer korisnik plaća nešto, oni nam se posebno računaju ali to je neka sića, dobio sam za period jul-31.12 10 evra od YT premiuma...A sta je sa ovima koji koriste yt vanced, njima ne izlaze reklame?
Nije to klan već postoji neki kodeks ponašanja i kućno vaspitanje!!!Bok te, taj vas klan jaci od ovog sto nasa Milicija po'vata
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Meni je neverovatna cinjenica da neko sa ovog govornog podrucja ima 70-ak M pregleda po 1 klipu ....................... On je prošli mesec imao 60 miliona pregleda a ........................
Jel to neki program koji sprecava reklame?A sta je sa ovima koji koriste yt vanced, njima ne izlaze reklame?