Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima ljudi koji bi gazili preko mrtvih da bi dosli do para sto zakljucujem po pisanju nekih kolega. Ti neku veliku stetu nisi pretrpio vise se osecas izigran. Neces biti srecniji ako dobijes neku odstetu, a posvadjas se sa prijateljem koji je dao taj prilog. Radi i dalje kao sto si i do sada mi cemo pratiti tvoj kanal, a ti ces biti mirniji.Kolege, evo da vam javim da sam upravo završio telefonski razgovor sa novinarkom emisije Znanje-Imanje, došla je do mog broja preko zajedničkog poznanika, izvinjava se, samo što ne plače...Bili ste u pravu, ovo je jako ozbiljan prekršaj autorskih prava i ona je svesna, ja sam se sad našao u nebranom grožđu pošto joj je moje snimke pokazao taj naš zajednički prijatelj, inače moj školski...
Slicno je radio i na prethodnom pick-up-u. Lik je majstor za budzenje, a ovakvim stvarima samo podize rejting snimcima. Ima na tom kanalu lepog i zanimljivog sadrzaja. Inace njegov net worth na YT je 890.000 dolara pa mu se i dalje smejteНе знам да ли је ово права тема...
Човек уграђује радио. Имајте пар минута стрпљења.
Ti ovo iz iskustva?... Ti neku veliku stetu nisi pretrpio ..
Prosek pregleda po video-klipu mu je od otprilike 500 000 do 1M i opet lepo zaradjuje . . . ( a nama smesno )Slicno je radio i na prethodnom pick-up-u. Lik je majstor za budzenje, a ovakvim stvarima samo podize rejting snimcima. Ima na tom kanalu lepog i zanimljivog sadrzaja. Inace njegov net worth na YT je 890.000 dolara pa mu se i dalje smejte
Ides iz krajnosti u krajnost, ali to je verovatno do mentaliteta.Aha, nisu mu uništili opremu.. A mogli su i to..
E onda je sve u redu..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Наравно да су ми познати лик и дело Ендрјуа Камарате и без обзира на то колико зарађује или не зарађује на "Јутјубу", ја му се не смејем. Ствар је што је у овом клипу пажљиво мерио и маркирао колики отвор треба да направи за нови радио, па кад је затурирао моторком у кабини, искидао сам се од смеха тој његовој шали, али кад је том истом моторком пар секунди касније заиста почео да сече.... синуси су ми се прочистили од смеха!Slicno je radio i na prethodnom pick-up-u. Lik je majstor za budzenje, a ovakvim stvarima samo podize rejting snimcima. Ima na tom kanalu lepog i zanimljivog sadrzaja. Inace njegov net worth na YT je 890.000 dolara pa mu se i dalje smejte
Гледај на културан начин извуци што бољу корист за себе не паре и тужбе већ кад праве неке емисије да те убаце тако у програм или да сниме неку емисију о теби. Више ће ти то користит него повлачење по судовима,знаш ли колико ће те више људи пратити на ФБ после појављивања у таквој емисији. Овако те пратимо већином ми са форума онако много већи аудиторијум ће знати за тебе.Kolege, evo da vam javim da sam upravo završio telefonski razgovor sa novinarkom emisije Znanje-Imanje, došla je do mog broja preko zajedničkog poznanika, izvinjava se, samo što ne plače...Bili ste u pravu, ovo je jako ozbiljan prekršaj autorskih prava i ona je svesna, ja sam se sad našao u nebranom grožđu pošto joj je moje snimke pokazao taj naš zajednički prijatelj, inače moj školski...
Recimo da uletim u tvoju njivu i oberem sta god da je..ili odmesem nesto iz obora...pa nisamti odneo zemlju, nisam ti srusio obor..a pomenucu te javno dok se bude okretalo ma raznju.Opet kazem neki bi za pare gazili preko mrtvih. Tvoj post to potvrdjuje. Opremu mu nisu unistili pred njim je ihhaj snimanja ako to zeli. To mu je ipak samo lep iplativ hobi. Na kraju on ce sam doneti odluku kojom ce sam biti zadovoljan.