Ili su uspeli ( ako se izvucu ) ili nisu ( ako ih osupci )Ma ..............................................................................
Prave budalu od njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ili su uspeli ( ako se izvucu ) ili nisu ( ako ih osupci )Ma ..............................................................................
Prave budalu od njega.
Kolege, evo da vam javim da sam upravo završio telefonski razgovor sa novinarkom emisije Znanje-Imanje, došla je do mog broja preko zajedničkog poznanika, izvinjava se, samo što ne plače...Bili ste u pravu, ovo je jako ozbiljan prekršaj autorskih prava i ona je svesna, ja sam se sad našao u nebranom grožđu pošto joj je moje snimke pokazao taj naš zajednički prijatelj, inače moj školski...
Rekao sam i tvrdim da je razlika u mentalitetu. Nemas tacnu lokaciju, ali nije retko da se tamo u centralnoj Srbiji ljudi sude, potuku ili cak poubijaju za medju ili neku drugu stvar. Drugacija su nam shvatanja i pogledi na zivot, ako mozes to da shvatis, ako ne, onda mi je zao.Glavni razlog što @Peet i @coci064 odobravaju klasičnu krađu imovine je njihovo neznanje.
Oni smatraju da je Radoslavov video nastao tako što je čovek uzeo telefon iz džepa i škljocnuo par fotki i snimio ovaj video tako što je potrošio dva minuta.
Uopšte ne kapiraju da je čovek praktično organizovao pravo snimanje sa par dronova, nekoliko kamera , radio montažu. Morao je potrošiti sate i sate na samoedukaciju i isprobavanje šta i kako. Sve u svemu, recimo za finalni snimak za upload oranja one njive sa nizbrdicom je verovatno potrošio dvostruko više vremena nego za samo oranje.
Dakle, to je jedan ozbiljan posao da bi to izgledalo kako izgleda i reći da to nije isto kao krasti iz njive je mnogo lakomisleno.
Evo, pošto smatraju da sam ja prestrog što ukazujem na nešto što je klasična krađa, pozivam vas obojicu da postavite na YT bilo kakav video koji bar približno može parirati Radoslavovom i da posle toga date komentar. Uslov je da to uradite svojom opremom.
Док ти Зомби не дође, ево ти линк на типа који одоговара опису -Pusti link od tog ceha da gledam.