Izgleda Yutjuberi ne zive od pregleda nego od intelektualne svojine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Totalno luda situacija, ne znam ni sam šta raditi...Pre neki dan bankarka napravi grešku i vrati pare što mi isplatio neki sajt iz Engleska. U tim transakcijama skinu mi 60 evra. Odem kod direktora, čisto da ga opomenem, male su pare u pitanju ali da mi ne sjebu neke veće, on vadi papir da potpišem da kazne radnicu na šalteru. Kažem mu da se jebe ( znam ga lično ) i odem kući...Dobićeš sud a RTS će kazniti autora emisije, montažera ili već nekog ko je umontirao tvoje snimke u njihovu emisiju. Možda će mu odbiti od plate, a možda će ga i šutnuti sa posla... Ja bih ih prvo upozorio na krađu, zahtevao izvinjenje u narednoj emisiji i da te potpišu kao autora čije su snimke koristili, pa tek ako te tu ne ispoštuju onda na sud. Zbog onog jadnika koji će na kraju najebati (a to sigurno neće biti urednici ili direktori)...
Не везано за случај,свугде у Европи се плаћа ртв такса,нема хоћу нећу,нпр у Де је АРД 50е квартално и сл.Sta ocekivati od javnog servisa koji silom namece narodu pretplatu? Od njih, a i drugih televizija kod nas nista bolje covek ne moze ni da ocekuje.
Dobra je fora sto rece kolega kao odsteta da se trazi pozdravljanje pre dnevnika. Al bi se cudili dede i babe, koji li je sad pa taj.
Ne znam Putine za svugde, ali meni nije bas pravo da placam kablovsku i da placam njima njihov namet. Narocito sto su postali dno dna i ne pratim ih uopste.Не везано за случај,свугде у Европи се плаћа ртв такса,нема хоћу нећу,нпр у Де је АРД 50е квартално и сл.
Ne znam na kakve dokaze misliš, očigledno je da su neovlašćeno koristili moj video klip u svom programu, imam samo poruku što sam im poslao preko fejsbuka jer se niko ne javlja na telefon...Sto se autorskih prava tice ona su neprikosnovena i kostaju, i to debelo. Odsteta za fotografiju koja se neovlasceno objavi u dnevnim novinama je ne manje od 1000 eur. Video snimak na javnom servisu je viseststuko skuplji, odnosno odsteta je veca. Predlazem ti da savet potrazis na specijalizovanim foto i video forumima gde ce te uputiti na dobrog advokata koji se specijalizovao za takve slucajeve. Ukolio ti je potrebno javi mi se PP da ti posaljem linkove. I da, skupljaj dokaze u vidu skrinsotova, mejlova i slicno.
Kad to pomenu , evo upravo na pinku ide emisija "hit-twit" koja je koncepcijski preslikana emisija " utisak nedelje "................Jel ima neko pojma o ovoj temi, intelektualnoj svojini itd...?
Ima to sve ovde u postu #16276 , dovoljno je da neko ima oči, ispod je moj originalni klip...Dokazi su snimci emisije ukoliko mozes da ih nabavis, skrinsot mejla koji im posaljes, skrinsot FB prepiske, pismo sa povratnicom... ne znam koji cilj hoces da postignes. Da li je to samo izvinjenje autora emisije uz navodjenje tebe kao autora snimka u nekoj od sledecih emisija ili nadoknada materijalne i nematerijalne stete izazvane neovlascenim objavljivanjem tvog autorskog dela u celosti ili prepravljeno bez tvog odobrenja. Koliko znam odstete su vece ukoliko se uz neovlasceno objavljivanje javlja i prepravljanje autorskog dela.