Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To se radi u fabrici i na njihovim poligonima a ne ovde na njivi da ga krlja ovako bezdušno...Gledao vec ranije ovaj klip. Mozda su ovo demo mašine, ispituje fabrika izdtžljivost?
Svojevremeno sam Urosu Davidovicu pisao za kradju u mlinu u Velikoj gredi,pola opstine su zavili u crno...pisao mu na email,i na Fb...covek me iskulirao 100%.Srbija brale ,strasno
I meni je ostalo žita tamo. Ne znam na koju foru su izbegli da plate, al nešto je izmućeno. Takodje sumunjam da je to jedini slučaj. Ne treba odustati. Treba terati do kraja. Pa dokle više divlji zapad?Svojevremeno sam Urosu Davidovicu pisao za kradju u mlinu u Velikoj gredi,pola opstine su zavili u crno...pisao mu na email,i na Fb...covek me iskulirao 100%.
Razocarao me,od onda ni ne gledam emisiju.
Najgore od svega,niko od medija nije spomenuo od onda ni A o tome...niti je vecini ikada ista isplaceno.
Jel onaj otpad i motel prema Dvorovima , Neno kako bi ?Ovdje je covjek zvekno nekog vlasnika auto-otpada, hotela i ostalih cuda-muda, zbog motora za krkljavi opel suzu, istina prije 15-tak godina. Sve u svemu vrijednost 700 maraka, pet komada u stomak i cao. Jest' da je bio sremac, al' zaguljen.
Prevaranti znaju gde ce sta proci. Uvek navodim primer kako u Lickim selima u mojoj blizini niko ih nije zeznuo ni za 1din. Da jeste ne bi prenocio ziv.Čiča trašio pare za motor da plati , ovaj ga zavlačio , i kad je čiča došao kod njega u hotel da traži pare , ovaj rekao dosadan si , sad nećeš dobiti nikad , čiča kaže jel neću , pa izvadi geveru ..