Baća ima razumnih uniformisanih.Kako je mene pustio onaj vaš plavokosi a nahvatao me da pričam na telefon.Nisam kukao, kumio ni molio.Samo istina i ništa osim istine kao u filmovima kada se zaklinju u Bibliju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije ga kaznio, a mogao je, i inače je cela veka bio nadrkan, i kad ti se nakači na vrat samo preko suda si ga, se mogao rešiti... A sad je olabavio sa godinama...Koji ne kazni pricanje na telefon je razuman ili seronja ili koji kazni , nisam skonto?
Ili kad ti mlad vozac doteruje neku masinu auto prikolicom za ciju kategoriju nema polozeno a autu istekla registracija.Tako je, pustio me uz opomenu ali me pitao da li znam zašto me je zaustavio.Rekao sam zbog toga što pričam na telefon i da ne mogu da nađem neku levu ulicu u Inđiji pa pričam sa čovekom gde da vozim.
Jel ti to o mom bati?Nije ga kaznio, a mogao je, i inače je cela veka bio nadrkan, i kad ti se nakači na vrat samo preko suda si ga, se mogao rešiti... A sad je olabavio sa godinama...
Najzejebaniji saobraćajac u Indjiji, ne podnosi kad neko hoće da ga podmiti ili se raspravlja?Pa sad nisam siguran ko ti je bata, a ne bih na imenovao ovako javno... Pogotovo iz zahvalnost kako je postupio prema našem super baći..
Kod mene to rade vise od 15 godina i na autima i na traktorima , kad si prosao tehnicki ostruze onim ziletom staru i zalijepi na njeno mjesto novu. A policija kad te zaustavi to i ne gleda vec trazi prometnu.Kod nas u HR, od prije nekoliko godina, kontrolor na tehničkom pregledu ostruže staru naljepnicu i nalijepi novu. Barem na tehničkom gdje ja produljujem registraciju.
Drugari verovali ili ne ali tako je biloДанас сам добио казну први пут за 16 година возачког стажа. Од опреме све што је потребно, м+с гуме месец дана старе, нисам прекорачио брзину, везан појас и нисам пио алкохол ни конзумирао дроге. Остали путници исто без прекршаја. Сви потребне документе поседовао. Једном речју нисам ни једном својом радњом ни потезом угрозио саобраћај и направио прекршај. Па шта је онда коштало 10 000 динара 5 000 динара ако се плати за 8 дана?
Одговор је налепница на шофершајбни. Имао 2 налепљене којима је истекао рок а
валидна је била неотпакована.
Због **greška платим казну.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.