Kakva nalepnica
Registraciona...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakva nalepnica
Bez ljutnje,ali glupost je samo tvoja.имао 2 налепљене којима је истекао рок а
валидна је била неотпакована.
Због **greška платим казну.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Pa što je nisi zalepio.Znaš da moraš.Jesi li ovih dana registrovao.Ма знам, поготово што је ово била услуга. Реално могли су да ме зауставе сутра, за месец дана или уопште да ме не зауставе. Али не ја сам морао поред кафане да прођем и ови видели пун ауто мислили ево их са једне са ногу и одма рампа.
Да не претерам али барем 100 пута сам стао поред њих сваки дан кад идем са посла има гомекс поред и продавница сточне хране. И то буквално паркирам поред њих виде цео ауто.
Ако се не може стићи ја жртвујем пар метака да га одстрелимо!,,,Luka jel ima neke sanse da se uhvati jedno janje, mislim ocistio si ovcarnik pa mozda ne moze da se stigne sad
Au,Jbg onda si dobro i prošao.Js bih ti duplo naplatioЗоран, ових дана негде у јуну. Углавном моја кривица што нисам.
Sad nema vrdanjaАко се не може стићи ја жртвујем пар метака да га одстрелимо!,,,
Kod nas u HR, od prije nekoliko godina, kontrolor na tehničkom pregledu ostruže staru naljepnicu i nalijepi novu. Barem na tehničkom gdje ja produljujem registraciju.Registraciona...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mene su ukebali 15 dana pre isteka registracije... Nisam zalepio odmah jer sam je dobio par dana posle registracije, imali su neki problem sa štampanjem, i ja kako sam je pokupio i stavio u kasetu tako i ostala... I to me u bg na bulevaru izdvoji iz leve trake, ko da je znao... Pustio me, uz upozorenje, normalan čovek, urazumljiv...Зоран, ових дана негде у јуну. Углавном моја кривица што нисам.
urazumljiv....Mene su ukebali 15 dana pre isteka registracije... Nisam zalepio odmah jer sam je dobio par dana posle registracije, imali su neki problem sa štampanjem, i ja kako sam je pokupio i stavio u kasetu tako i ostala... I to me u bg na bulevaru izdvoji iz leve trake, ko da je znao... Pustio me, uz upozorenje, normalan čovek, urazumljiv...