Sapatnik
Član
Механичка пумпа за гориво на мотору. Битно је радилица да се окреће.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne može da upali ni na vuču ako je prazan akumulator jer ne može da otvori elektro ventil ali bi trebalo da radi kad skineš klemu ako alternator puni kako trebaNzm,moj auto se ugasi cim mu skinem klemu npr sa akumulatora,ili kao 2 puta da se desilo da isti crkne,nema auto ni da mrdne ,dzaba sto je dizel.
Alternator kad crkne na benzincu, tipa jugoAha,ja reko ne moze jugo brze od 70 .Da vidis kako oni idu po firmama,ima ih jos bas tih takvih novijih kao tvoj,stotka laganezi po putu gde je 80 ogranicenje,kad ga obilazis ono motor vristi cujes ga i pored zatvorenih prozora i muzike u autu xd.
@lovac luka Pumpa mu ne trazi struju da radi ?.
I šta mu fali?Danas sam valjda pola dana orao sa upaljenim svetlima i rotacijom, definitivno moram da ubacim neku lampicu u kabinu da me podseca da je ovo upaljeno. A vidim bilo i drugih traktora sa tako upaljenim rotacijama