Sapatnik
Član
Лука, имаш џедаја и индијанаца на последњем попису колико хоћеш.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam Vojvodjan Bosanskog porekla pravoslavac
Kad me baš pitaš
Nisam BAČVANIN nisam SRBIN!
I ako slavimo slavu
Svidjalo se to nekom ili ne
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
A koja je prva pošta????Треба да кажеш из које куће, које село који засеок са које планине коју славу славиш...
Za domoroce u Vojvodini, one koji druge nazivaju dodjošima se prestavljaju potomci pripadnika seoba pod Arsenijem Čarnojevićem!А, па онда те разумем. Мислио сам да си Србин.
Зато када кажеш домороци мислиш на Србе. Онда би требало да знаш (као припадник националне мањине или етничке групе, претпостављам) да није лепо пљувати на народ и државу у којој живиш.
Za domoroce u Vojvodini, one koji druge nazivaju dodjošima se prestavljaju potomci pripadnika seoba pod Arsenijem Čarnojevićem!
Državu moram pljuvati, a Srbe nisam pljuvao!!
Uvek ću reći nacionalizam je lepa stvar svoje voliš tudje ne vredjaš
Ali kad se šovinizam i nacionalizam pobrkaju to je zloooo!!
A nebi baš sve al 95%Samo zakon isti za sve , a to bi trebalo da se podrazumijeva u Evropi u 21. vijeku , i svi problemi u zadnjih par stranica napisani padaju u vodu .
Aj ovako da ti objasnim, Prvi put se pominje davne 1404 ime sela Szentmihal odnosno 1717 kao Sent-Mihaj pa 1922 kao Sveti-Mihajlo sve do posle '45 kad su mu komunisti dodelili ime Lokve. Zadnjih nekoliko godina povodom zahteva mesne zajednice selo opet dobije ime Sân-Mihai pored ovog imena Lokve, a ime Simiai kako ga svi zovemo je poznato u siroj okolini a i dalje.Добро Peet. Разумемо се и слажем се.
...само Simiai не постоји на мапи. Постоји село Локве. И на Google мапи лепо, српски пише Локве.
Posle vaših postova dolazim do saznanja da treba mrziti!!
Meni sad pada na pamet da treba da počnem da mrzim mog druga pripadnika Madjarske nacionalne manjine jer je ostvario neku dobit iz fonda PROSPERITAS ili slično, nzm baš tačno ima fonda!
Evo sad ću ga zvati da mu to kažem!!!
A kome oni plaćaju porez?Orbanu ili Farkaš Šanjiki tj.drugu AlekandruМа не мораш му ништа говорити. Време је чудо. То само води до подела и поларизације. 4-5 њих нова механизација остали шта има. Деца у будимпешту и сегедин на школовање, а твоја немају пара за факултет. Основна школа добија стипендију из мађарске а ти гледај пошто су књиге. И још гомила ствари. Ал се не могу чути нигде. Само је питање времена кад ће ђаво доћи да нешто тражи.