Nikad ovako !

Воси, у старту имате предност. Знам исто тако да робу морате предати на одређено откупно место. Ја радим у овој држави, плаћам порез немам субвенвенцију. Значи сваки порез и акцизу платим парама које сам створио од рада без помоћи са стране. Е видиш то доводи до подела.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
A Što su tu krivi oni koji su nešto dobili preko prosperitatija,može se konkurisati i tu kod nas ako si mladji od 40 god.a i iznad 40 samo mladji imaju prednost,zar nije tako?

Citam zadnjih nekoliko stranica i dolazim do zakljucka da je NACIJA TOTALNO EMOTIVNO ISPRAZNJENA A UMESTO DA SE GLAVNA MENTALNA SNAGA USRESREDI NA NESTO KONKRETNO I BITNO LJUDI SE TROSE NA TAKVE NEBITNE STVARI ovo sto citam nije ni nacionalizam ni sovinizam vec se mogu jasno primetiti SIMPTOMI DEPRESIJE KOJA JE ZAHVATILA NAS NAROD oko 500 000 ZVANICNO SA DIJAGNOZOM i ovo sto izgleda kao neka konverzacija kao usaglasavanje stavova je u stvari mnogo kompleksnija stvar.Ono sto ja savetujem nisu nikave supstance ili medikamenti za prividno opustanje vec savetujem da prvo pokusamo sa ovim video zapisom ali sve vreme gledanja mora da se vrsi UZDISAJ I IZDISAJ POLAKO SA ZATVORENI M OCIMA A FOTELJA DA BUDE ZAVALJENA i probacemo sa cajevima koji umiruju i ublazavaju jer NAJBITNIJE JE OPUSTITI SVA CULA a ja sam tu a pustacu i druge vidove terapija i opustanja JER OVAKVA KONVERZACIJA NIKUDA NE VODI a treba se okrenuti lepsim stvarima i da se podhitno nauci DA SE UZIVA U MOMENTU. Kasno je da se utice na neke clanove da promene svoj nacin razmisljanja a ova nervna rastrojenost moze definitivno da poremeti i seksualni zivot nekim clanovima. KRECEMO OD NULE I SAMO LAGANO I OPUSTENO

Имате тему где су појединци јако лепо описали искуства са подношењем субвенција за било шта. Сад упореди то и помоћ из мађарске.

Eto ja sam nosio pradjedovu bukvicu iz AUSTRO-UGARSKE vojske i tražio Madjarski pasoš, odbili su me i krivo mi!!!
Isto tako sam bukvalno naterao drugara Madjara da aplicira za pasoš!!!
Ja ne vidim ništa loše u tim pasošima???

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Ma naću ja tebi neku madjaricu nema veze i da je šantava,oženiš je i eto tebe medj nas Gembeša :haha:

Pa to je već stvar shvatanja ,lično ja se i osećam kao Srbin iz Srbije. Iako sam poreklom po ocu crnogorac ili srbin iz CG a po majci bosanac ili srbin iz BH,po rođenju vojvođanini a po tazbini rumun.Za mene nema prepreka znam gde sam i koja mi je država ma kakva ona bila.
Ali bi voleo da je ne vodi smradovi i mnogo toga da ne bude ovako vec mnogo bolje.
Draga je i meni i verovatno svima nama ali na zalost vodjena je katastraofalnim putem.

Luka sigurno nisi pristao da polažeš test madjarskog jezika
Druže MOMO ja znam pomalo Madjarskog
Nekad he čika Lule izlazio u DOROZLO, Trešnjevac, Orom itd a i drugari me naučili!!
Pa ponesem VIRAG a DJENDJIKA lepa kao andjeo pa ko nebi učio Madjarski
A tek po Banatu, malo je falilo i Rumunski da naučim zbog jedne Vasilike
A od Rumunskog znam samo šta je CUJKA rakidžona

Морнар, депресија ти је у фазону "јадан сам ти ја и жалостан". Овде пишемо како се боримо и крпимо да опстанемо. А то за чајеве и остала опојна дејства смо превазишли. Кад то примењујеш предао си се. Свеједно ти је.

Ako boli glava , jedno od rješenja je da se lupiš čekićem po prstu . Tako i ovi sitni problemi tipa ko je koji , iščeznu kad se pojavi veći . neko odozgo gleda i vidi da se zakomplikovalo na predivnoj planeti zbog gluposti , pa posla virus da se malo resetuju stvari .

Идемо у сивац!!!

Jel još radi ona diskoteka u Sivcu?
Pa kad nešto žensko navataš pravac Mali Stapar ili gore na Veprovac
Prošao je Lovac sito a bogami i rešeto

za PEETa Covece vidim da si pravi domacin i porodican covek i zeleo sam da te zamolim da budes jak i da ne dozvolis DODJOSIMA DA TE RUINIRAJU nego da furas svoj fazon i sto kazu stariji TUTNJI I NE OKRECI SE PEET. Ne dozvoli da te razvali depresija a povratka nema nego vodi racuna da te ne UVUKU U NEKU STRANKU jer mislim da bi te to dotuklo jer NE BI MOGAO MENTALNO DA NOSIS TOLIKO BREME VODI RACUNA I DRZI SE LEGENDO

Фокус, иза кафане мач. Или плејоф. Или видовдан. Па фолкотека. Модена...

Фокус, иза кафане мач. Или плејоф. Или видовдан. Па фолкотека. Модена...

Šoco Ostojić je neku držao i bio DISC JOKEY
Ja bio mlad i lep zgodan kao panter smrt za udavače

Nazad
Vrh