MOMOSARIC
Član
Samo si pitao što se ne odrekne prvog pasoša , a kažem nemože dok živi tu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A Što su tu krivi oni koji su nešto dobili preko prosperitatija,može se konkurisati i tu kod nas ako si mladji od 40 god.a i iznad 40 samo mladji imaju prednost,zar nije tako?Воси, у старту имате предност. Знам исто тако да робу морате предати на одређено откупно место. Ја радим у овој држави, плаћам порез немам субвенвенцију. Значи сваки порез и акцизу платим парама које сам створио од рада без помоћи са стране. Е видиш то доводи до подела.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Ma naću ja tebi neku madjaricu nema veze i da je šantava,oženiš je i eto tebe medj nas GembešaEto ja sam nosio pradjedovu bukvicu iz AUSTRO-UGARSKE vojske i tražio Madjarski pasoš, odbili su me i krivo mi!!!
Isto tako sam bukvalno naterao drugara Madjara da aplicira za pasoš!!!
Ja ne vidim ništa loše u tim pasošima???
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Ali bi voleo da je ne vodi smradovi i mnogo toga da ne bude ovako vec mnogo bolje.Pa to je već stvar shvatanja ,lično ja se i osećam kao Srbin iz Srbije. Iako sam poreklom po ocu crnogorac ili srbin iz CG a po majci bosanac ili srbin iz BH,po rođenju vojvođanini a po tazbini rumun.Za mene nema prepreka znam gde sam i koja mi je država ma kakva ona bila.
Druže MOMO ja znam pomalo MadjarskogLuka sigurno nisi pristao da polažeš test madjarskog jezika
Jel još radi ona diskoteka u Sivcu?Идемо у сивац!!!
Jel udata?Joj imam svastiku u Sivcu.
Šoco Ostojić je neku držao i bio DISC JOKEYФокус, иза кафане мач. Или плејоф. Или видовдан. Па фолкотека. Модена...