Nikad ovako !

Ко више плати пореза? Ко више добије стипендија? Ја плаћам нешто 100% и платим порез. Ти добијеш нешто бесплатно и платиш порез. Како можемо бити исти?

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Nacionalizam je zlo . Nije problem u dodjosima i mještanima nego u nacionalizmu . Vidimo da nije problem dali neko voli ili bar poštuje svoju državu zbog toga dali je starosjedioc ili doseljenik , nego u nacionalizmu tj podjela na npr Srbe, Madjare, Muslimane, itd a ne da su svi gradjani Srbije .

Иначе си у недостатку аргумената одмах почео са непостојећим стварима, као што су национализам, мржња према националним мањинама и као што прави "војвођанери" раде, само још треба оптужити Србе за фашизам.

Peet не мораш ми објашњавати. Претпостави да сам се информисао на време и да ми је познато :) .
Ne mrznja na nacionalnoj osnovi, nego ja od večeras mrzim svog druga jer je prihvatio pomoć od Madjarskog fonda!!!!!!
Kao i Srbina sa Kosova što je Šiptarima prodao imanje!!
Kao i izbeglicu iz HR jer je i on prodao imanje!!
I sutra ću zvati moje drugare Rusine, Ukrajince, Slovake,Rumune, Šokce, Bunjevce, Hrvate da im saopštim da ako slučajno ostvare neki benefit od matične zemlje ja ću biti primoran da ih mrzim!!!!
Strašno ali istinito

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Pa problem je što se neki i ne osećaju kao građani Srbije,drugim rečima sad skoro kad je bila tekma tsc protiv vojvodine u Senti bila nazvana kao južni derbi.

Ne mrznja na nacionalnoj osnovi, nego ja od večeras mrzim svog druga jer je prihvatio pomoć od Madjarskog fonda!!!!!!
Kao i Srbina sa Kosova što je Šiptarima prodao imanje!!
Kao i izbeglicu iz HR jer je i on prodao imanje!!
I sutra ću zvati moje drugare Rusine, Ukrajince, Slovake,Rumune, Šokce, Bunjevce, Hrvate da im saopštim da ako slučajno ostvare neki benefit od matične zemlje ja ću biti primoran da ih mrzim!!!!
Strašno ali istinito

Znači okrećem movi list
Novi LOVAC je rodjen večeras

Сматрам да Peeta-a нисам лоше проценио (ако мислиш и на мене). Процењујем шта је написано и човек се сам оградио од свог исхитреног става.

Е сад што си дођош нема неког значења нисам приметио да пљујеш по сопственој држави (која иначе има врло лоше руководство – али и то се да исправити). Такође нисам приметио да ниподаштаваш Србе.

@Luka lovac

ха ха ха (није икс-а икс-а икс-а него ономатопеја смеха) :)

Ко више плати пореза? Ко више добије стипендија? Ја плаћам нешто 100% и платим порез. Ти добијеш нешто бесплатно и платиш порез. Како можемо бити исти?

Da ali što dobijem to neide od tvog poreza,a onaj porez što oni plate što su dobili nešto od Orbana od tih novaca ti dobijaš subvencije,i od onih para što svi plaćaju porez puno-puno ide i Dodiku i pomoć Kosovskim Srbima,i to je isto što je Orban uradio.Samo to nevidite ili nećete da vidite. :ppozdrav:

Сматрам да Peeta-a нисам лоше проценио (ако мислиш и на мене). Процењујем шта је написано и човек се сам оградио од свог исхитреног става.

Е сад што си дођош нема неког значења нисам приметио да пљујеш по сопственој држави (која иначе има врло лоше руководство – али и то се да исправити). Такође нисам приметио да ниподаштаваш Србе.

@Luka lovac

ха ха ха (није икс-а икс-а икс-а него ономатопеја смеха) :)
Šta sad ovi moji što rade zemlju u OBRENOVCU što voze traktore noć i dan u RATARIMA za 4_5 crvenih i hranu i krevet trebamo da ih mrzimo, ja koji sam išao da ležim pod tudjim krševima od UB-a do TENT-a?
Treba mi da se borimo protiv sistema!!!
Protiv bila na dedinju, protiv onih na DRŽAVNIM JASLAMA!!!
Ne protiv sirotinje što se ogrebe za socijalu i humanitarnu pomoć!!

Ovi je gembeš naci ,neću snjim u raspravu,jer misli da je Kosivo i Metohija druga država kao i Srbija ,izgleda za njega.
Luka to ti je Topolya **greška palac,naziv za kluib fudbalki koji je tu bio još dok su pokojni mučenici koji su bacani pod led bili deca.

Воси, у старту имате предност. Знам исто тако да робу морате предати на одређено откупно место. Ја радим у овој држави, плаћам порез немам субвенвенцију. Значи сваки порез и акцизу платим парама које сам створио од рада без помоћи са стране. Е видиш то доводи до подела.

Pa to je već stvar shvatanja ,lično ja se i osećam kao Srbin iz Srbije. Iako sam poreklom po ocu crnogorac ili srbin iz CG a po majci bosanac ili srbin iz BH,po rođenju vojvođanini a po tazbini rumun.Za mene nema prepreka znam gde sam i koja mi je država ma kakva ona bila.

Eto ja sam nosio pradjedovu bukvicu iz AUSTRO-UGARSKE vojske i tražio Madjarski pasoš, odbili su me i krivo mi!!!
Isto tako sam bukvalno naterao drugara Madjara da aplicira za pasoš!!!
Ja ne vidim ništa loše u tim pasošima???

Nazad
Vrh