U prvi mah pomislio ker negde zedan ceka vodu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa gorivom sa NIS/Gazprom pumpi imam dobra iskustva, pogotovo onaj g-drive dizel. Jeste desetak feninga skuplji po litri, ali sam na nekoliko punih rezervoara dobio prilično smanjenje potrošnje i mirniji rad motora pa na kraju ispada jeftinije po pređenom kilometru. Da nije u pitanju subjektivni osjećaj evo i dvije slike sa dijagnostike gdje su prikazani parametri korekcije ubrizgavanja po diznama.Ja naspem u auto, prije par godina, na NIS-u, i dvojka samo stuca i nece da vuce, e da ga j.... kada dvojka stuca to moze samo od vode, sve ostalo guta. To je bilo prvi, jedini i zadnji put.
Upalio da idem orati, ostavio ga tako da malo radi a on se ugasio. Da ga izluftiram gorivo ni da mrdne. Nista ni mehuric. Odlepio sam kad sam skinuo i video, mislio sam da je nesto zastopalo dovod. Sipao sam samo tamo u zadnje vreme jer me mrsko bilo ici na Nis ili Mol jel mi je na drugom kraju sela.Sta se desilo pa si skidao filtere?
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока