Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos bi i mogao tako da radi, ali i uljna pumpa radi u rikverc, tj. izvlaci ulje umesto da ga upumpava, tako da bi brzo zaribaoUsis i izduv se zamene, na auspuh uvlaci vazduh, na filter za vazduh izbacuje dim.
Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока
Mome ocu je MTZ 52super u brdo krenuo da izvuce kamionku prikolicu i u pola brda dobije kontra paljenje i pocne u nazad da gura prikolicu sreca prikolica se poprecila i traktor zajasi rudu i ostane tako zakovan u pola brega.Posle jedva uspeo da se izvuce koliko se ukajlovao u rudu od prikolice.Dal je neko nekad doziveo kontra paljenje, ja sam jednom imao priliku sa strane, da vidim kad kamaz dobije kontra paljenje na bregu neiskusan mlad vozac koji vise nikad seo nije za volan.
Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока
Pa i kod nas nedavno na naplatnoj rampi... kad je Skoda Superb uletela velikom brzinom bez kocenja i udarila u kolonu automobila koji su cekali red, vozac ne povredjen a putnik na zadnjem sedistu sav izlomljen, sta znace vazdusni jastuci
I ja isto, koliko čovek treba da bude bolestan da ovo uradi.X para bih dao da saznam ko je to uradio....zagorcavao bih mu zivot dokle god dise