smiljan123
Član
To kaze lovac i njegove lovacke...zivio ti meni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Manite se ljudi toga.Sneg pada,valjalo bi popiti po koju kuvanu rakiju i pomaziti komšinicu,bila ona i mađarica.
болдовано Где сме кућа да буде без цеви за сваку мушку главу (бар где сам ја рођен)!JKad su ti zakoni u pitanju isto čine da narod mora uništiti oružje koje je legalno kupio ili (
Е па колега,комшија и брате у име извињења јер сам мислио да мени пишеш,на неком од следећих вашара плаћам пиће(мислим на овај нама најближи сваког 15. )....елем,дођосмо до тога да се са твојом последњом поруком слажем...манипулација и пропаганда,пустиш у народ нешто око чега ће се млатити празна слама а крупне ствари се забашуре...Komšija ništa nije upućeno tebi lično već svima nama. Mi imamo itekako dobrih tradicionalnih vrednosti i prave i čestite domaćine ali sam naveo sve ovo jer uvek ono loše pre izađe na videlo od onog dobrog. Najveći problem je što se prave vrednosti ne propagiraju, što oni koji treba da sprovode ispravne stvari to ne rade i što sam narod vidi da je nekažnjivo uraditi nešto što nije po zakonu pa onda tako i radi. Neće se dvoje udružiti da rade nešto u korist države i naroda ili još bliže sela ili sokaka već će se udružiti samo u svoju ličnu korist ili da nekog ili nešto zajebu, prevare.... Nema pozitivnih primera kad neko nešto uradi dobro za društvo ili grad, ulicu selo ali se ubijena pevaljka provlači godinu dana kroz ogavne novine koje pogodi ko kupuje i čita? Jer srpskom domaćinu je lepše da gleda gole zadnjice u novinama nego da se udubi i pokrene svoj mozak i da razmisli kakav to novi porez uvodi ta ista njegova birana bagra koja ga predstavlja.
Sve ovo što se vidi samo je vrh ledenog breg i sve te stvari se dešavaju tu nama ispred nosa i očiju ali mi smo hrabar i ponosan narod i ponosno zatvaramo oči da ne gledamo propast.
Kolega, komšija i brate ja nebih više pisao na ovu temu... drugarski pozdrav.
Нисам ја ни рекао да је он написао све нетачно само тврдим није све тако,и да је то једна страна а постоји и друга...а што се другог дела Ваше поруке тиче више пута сам трпео консеквенце због тврдоглавости у спровођењу и очувању правих вредности о којима прича мој комшија,тако да одговор извуците сами@dejanameric
Nije vuxsd napisao nista sto nije tacno, a tebe, koji trvrdis da nije sve tako, pitam dali si ikada, kada si video nesto sa ovog gore dugackog spiska na delu, odreagovao?
Ako jesi, cestitam. Ako nisi, procitaj(ti i svi mi ostali) onaj gore tekst jos jednom..
Е сад како од овог дођосмо ту где смо....можда је то за неку нову тему....Tema da se predstave sve pogrešne tehnike oko vožnje, da ne bude posle "kuku majko".
Jos bolja stvar je sto Slavko ima slike i pocinioca. Al nije podelio sa vama.Sto je fora za ovu Slavkovu sliku na 500m od nje je gradska deponija....