zombie_666
Banned
S obzirom koliko su civila snajperisti pobili, mislim da nije bas profesija kojom bi se neko trebao ponositi...
Sent from my A6 using Tapatalk
Sent from my A6 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti si zaboravio avgust 95?Sve smo ih uspeli zadrzati na granici a svi Srbi su konacno u jednoj drzavi od onda 99 smo ih pobedili jer smo skinuli jedan avion sa protiv gradnom raketomSraman cin izdaje svojeg naroda lovci su trn u oku mnogim agresorskim drzavama jer trenutno 70-80000 lovaca ima u Srbiji u po tome spadamo u najacu oruzanu silu u drzavi koja za pola sata moze da stane na branik drzave i zadrzi mnoge mocnije napadace.Jer svaki lovac poznaje svoj teren i lovci se najlakse prilagodjavaju svakom terenu i kamufliraju.Javna je tajna da preko mnogih NVO organizacija Nemacka,Amerika,Svedska i jos par nasih"prijateljskih" drzava pokusavaju da razoruzaju narod u Srbiji i javna je tajna da za svaki komad oruzija koji oduzmu i uniste nasa drzava od tih prijatelja nam dobija 300evra po komadu.Zato su legalizacije ucestale i porezi svake godine sve veci da bi se narod odrekao u korist drzave za dz odnosno moras da platis taksu ako se odrices u korst drzave,a onda ga oni pretope i od tih nasih"prijatelja" dobiju jos 300evra.Kad nas razoruzaju onda ce nas lako orobiti,a maljevima i motkama pogurati pod led i u krecne jame.
Gebelsova terminologija "Hiljadu puta izrecena laz postaje istina",tako da te javne lazi i obmane i nisu neko cudo.Ništa ne treba da nas čudi.Laže se i obmanjuje na sve strane.
Nemam se ja tebi nista pravdati ni ostalo ali bez osnove i dokaze sve je kleveta i zato zadrzi za sebe optuzbu da smo svi lovci, krivolovci.A to sto nisi video ni jednog lovca u ratu verovatno jer nisi bio u prvim redovima nego negde iz pecalbe glumio patriotu pa sad ovde palamudis.Skoro pa svaki lovac je bio biran za snajperistu u ratu pored profesionalnih strelaca.
Da i onda je mrmot zamotao cokoladu,....Ovo sam bio predvidio a moram ti odgovorit zato sto sam ja 1976 godiste,zato sto inostranstva nisam nit me voljada vidim,zato sto sam sa 16 godina cuvo seosku strazu nosajuci pusku i sigu rno vise od tebe proveo budnih noci (moje selo granici sa jakim muslimanskim selom).,zato sto mi je otac citavo vrijeme bio u ratu.Jel potrebno jos