Nikad ovako !

S obzirom koliko su civila snajperisti pobili, mislim da nije bas profesija kojom bi se neko trebao ponositi...

Sent from my A6 using Tapatalk

U Adu Dabiju ima njih par sto poznajem sto rade tamo. Kaze na plazi ostavis telefon, novcanik, sve lepo pored peskira. Nikada nikome nije falilo nista. Ako bi se nasao i neko da ukrade, odmah po brzom postupku i odsecanje dela tela (prvo saka, pa ruka).

Pa to se primenjivalo kod nas za vreme cara dusana, trebalo bi sad sto kaze miroljub petrovic pod mac bato!

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

Oko za oko, zub za zub. Baš hišćanski, kao u Bibliji. Pa šta i ako svi oćoravimo na kraju.
U svetu punom nasilja, ljudi zagovaraju za još više nasilja. Ljudi željni krvi. Ne da se reše uzroci nasilja već da se svi naoružamo. Pa ko ima više municije neka opstane. Zanimljiv progres čovečanstva.

Kao sto je neko spomenuo i Svajcarska ima more oruzja pa nije bilo masovnih ubistava po skolama itd. Za amere ne znam kako se to desava ali znam da posle treceg dela, dva su ti provale, treci te uhvati da si ukrao iz marketa litru mleka odo ti dozivotno na robiju. Da, posle treceg ides dozivotno. I tamo radis za 30 centi po satu a satnica je minimalno 14 dolara. U prevodu moderno ropstvo. Tako i kod nas treba uvesti da radi za 5 para u zatvoru pa nek kradu on ce to odplatiti drzavi a kazne da se poostre maksimalno a ne za silovanje babe i decaka odes 6 godina u zatvor a puste te posle trece a ti ubijes coveka za mesec dana. Bio slucaj kod nas.

Jal se lovci pecaju...et,bili ste snajperisti...haha..Ko da ja zivim u Vatikanu....Sila poznanika mi je u lovackom drustvu a lovacka kuca im je na 500 metar od moje kuce.Jos sam im bio i obeco komad zemlje da naprave lovacku al su se predomislili zbog prikljucka struje.
Ovaj forum je cudo...svi smo nesto posteni,ne bacamo smece,ne krademo,ne lazemo,....Toliko od mene na ovu temu

Sraman cin izdaje svojeg naroda lovci su trn u oku mnogim agresorskim drzavama jer trenutno 70-80000 lovaca ima u Srbiji u po tome spadamo u najacu oruzanu silu u drzavi koja za pola sata moze da stane na branik drzave i zadrzi mnoge mocnije napadace.Jer svaki lovac poznaje svoj teren i lovci se najlakse prilagodjavaju svakom terenu i kamufliraju.Javna je tajna da preko mnogih NVO organizacija Nemacka,Amerika,Svedska i jos par nasih"prijateljskih" drzava pokusavaju da razoruzaju narod u Srbiji i javna je tajna da za svaki komad oruzija koji oduzmu i uniste nasa drzava od tih prijatelja nam dobija 300evra po komadu.Zato su legalizacije ucestale i porezi svake godine sve veci da bi se narod odrekao u korist drzave za dz odnosno moras da platis taksu ako se odrices u korst drzave,a onda ga oni pretope i od tih nasih"prijatelja" dobiju jos 300evra.Kad nas razoruzaju onda ce nas lako orobiti,a maljevima i motkama pogurati pod led i u krecne jame.
Ti si zaboravio avgust 95?Sve smo ih uspeli zadrzati na granici a svi Srbi su konacno u jednoj drzavi od onda :haha:99 smo ih pobedili jer smo skinuli jedan avion sa protiv gradnom raketom :haha:
Siguran sam da postoje neki nacini bez oruzja da se resavaju problemi.Ja sam običan paor pa nemogu da to promenim ali smatram da se sa silom nista nije postiglo :ppozdrav:

Smesno deluje ali njima nije bilo smesno pogotovu sto im pre toga niko nije skinuo ni jedan{a sa cim je skinut to nema ni veze sto bi rekli srpska improvizacija}

Znate onaj vic, kada je na sastanku UN-a kritikovana Iračaka vlada, zbog rigoroznih sankcija za krađu i kriminal, na šta je Irački izaslanik odgovorio pitanjem "da li ste videli da u Iraku ljudi idu bez ruku, nogu, ili glave, niste, to znači da je zakon dobar !!!"

Nemam se ja tebi nista pravdati ni ostalo ali bez osnove i dokaze sve je kleveta i zato zadrzi za sebe optuzbu da smo svi lovci, krivolovci.A to sto nisi video ni jednog lovca u ratu verovatno jer nisi bio u prvim redovima nego negde iz pecalbe glumio patriotu pa sad ovde palamudis.Skoro pa svaki lovac je bio biran za snajperistu u ratu pored profesionalnih strelaca.

Ovo sam bio predvidio a moram ti odgovorit zato sto sam ja 1976 godiste,zato sto inostranstva nisam nit me voljada vidim,zato sto sam sa 16 godina cuvo seosku strazu nosajuci pusku i sigu rno vise od tebe proveo budnih noci (moje selo granici sa jakim muslimanskim selom).,zato sto mi je otac citavo vrijeme bio u ratu.Jel potrebno jos

Ovo sam bio predvidio a moram ti odgovorit zato sto sam ja 1976 godiste,zato sto inostranstva nisam nit me voljada vidim,zato sto sam sa 16 godina cuvo seosku strazu nosajuci pusku i sigu rno vise od tebe proveo budnih noci (moje selo granici sa jakim muslimanskim selom).,zato sto mi je otac citavo vrijeme bio u ratu.Jel potrebno jos
Da i onda je mrmot zamotao cokoladu,....

Nazad
Vrh