Nikad ovako !

Posto i ja spadam u one koji imaju problem da smecem na njivi,ajde sto su kamiondžije bezobrazni oa cim krenu da parkinga svicnu kese u moju njivu,al sto ljudi bacaju kucno smece mislim kako ih ne mrzi da donesu do atara kad vec placaju da im komunalac dodje na kucnu adresu...
Ja sam puno puta kad pravim veliko spremanje po dvoristu ostavio po 20 i vise dzakova,i pored njih sok vodu i pivo,i nikad rec nisu kazli,cak suprotno...
I grunt je u pravu...sve to iz kuce dolazi...msm kucno vaspitanje.

Kod nas smo pre par godina napravili javni zidani rostilj pod manijm letnjikovcem.
Ideja je bila, da ne pale oganj po livade nego na jednom mestu.

U prvu godinu ukrali resetku. Smece ce svuda ostavljali, tako kada prodjes rotacionom pokosis i po neku flasu. A tek ljudski izmeti, kao minsko polje... dobro. Ajd napravimo muski i zenski poljski WC. Vrata metalna naravno morala ubrzo da se izvale.

Sve to ja i komsije popravimo i napravimo ponovo da bude kako treba.
Odseko sam bure i stavio blizo rostlija, da bi se tu stavljalo smece. Ipak i to nekom smetalo pa ga slepili.

Cisto covek da sizne kada vidi kolko su pojedini ljudi gori od stoke.

Za to sto su nekulturni,ja imam potok koji prolazi pored kokosinca i svinjca,samo bacaju smece bas sve na jednom mestu krevet a kod mene na obali kad je bio veliki potok dosla wc solja,pa sad ti vidi koja je to nekultura...

Juče sam čitao za tog dečaka. Pisalo je da nije u životnoj opasnosti. Daće Bog da se oporavi. Ljudi, pamet u glavu, nismo jači niti brži od mašine. Jedan je život.

Ево фришке од данас....ово је већ други..... а првог нисам усликао, незнам где је преврнуо .....а лепо им кажу да раздену два-три реда са палета и мирна бачка, али нема се каде, побеће њива
fdedf7b49e4f1f2605893ec52c29d28d.jpg
decedbd566b71fa5e6ed49a0c208ad56.jpg

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

А имаће и воде да се расхладе ако пожеле.....само ми криво што сад сви газе њиву (није моја) до пута и то тако из године у годину, поготово ове кад су влажне.

A KOLIKO JE NARODNIH PARA DATO U KLINTON FONDACIJU MA VEROVATNO JE TO NESTO SIMBOLICNO FORME RADI A SVE CE TO NAROD POZLATITI,ZNACI I MI SMO SE POTRUDILI KAO ZEMLJA DA POMOGNEMO BILU KLINTONU DA POBEDI NA IZBORIMA ALI NE SAMO RECIMA I PODRSKOM NEGO I NARODNIM PARAMA I OVO JE JEDAN OD POTEZA KOJI JE NAISAO NA ODUSEVLJENJE U NARODU STO SE MOZE VIDETI PO SUPERIORNOSTI NA IZBORIMA

Iako nisam m. nemoj da pises velikim slovima...

ZA NIKOLU VRBICANINA Dragi Nidzo izvini nisam znao da si SIMPATIZER ove stranke u ekspanziji a da sam znao pisao bi malim slovima,a da bi te oraspolozio pusticu ti jednu lepu pesmicu sa rodjendana mog predsednika UZIVAJ MAKSIMALNO

Izvini kolega ali stvarno preterujes , ovaj samo sto nam iz frizidera ne iskace a ti zapeo kacati njegov lik i delo ,pusti makar forum da se odmorimo od njega.....

А имаће и воде да се расхладе ако пожеле.....само ми криво што сад сви газе њиву (није моја) до пута и то тако из године у годину, поготово ове кад су влажне.

Ta mi kod nas ,lokva pa malo po malo 15 m u njivu gaze,te zaglavi balvan,i kaže mamu .... samo 50 cm dalje da sam obišao ,ja mu kažem gaziš tuđu njivu kroz svoju ne bi prelazio tako,pa budalo put je tvrd samo polako ,a ne kroz oranje mekanoi suvo.
I kad me pita šta je dužan.

Nazad
Vrh