Nikad ovako !

Kod nas haraju razbojnici, u po bela dana upadaju u kuce i pljackaju
u mom selu se pre dva dana opljackali jednu kucu i malo koji dan prodje da se ne desi neka pljacka
http://macvapress.rs/lopovi-uteruju-strah-u-kosti-pljackaju-u-po-bela-dana/

isti slucaj kao i kod nas. Policija nikako nije znala ko je krao sve dok pancevci nisu dosli zbog mucenja babe i za jednu noc ih sve pohvatali i pronasli ukradene stvari... zanimljivo je to da im je belocrkvanska policija kasnije uzimala izjave i ispalo je da oni nisu bili u selu za vreme pljacki, nijedan od njih... Jos jedna zanimljivost, kada smo dosli do suda, lopovi su prepisali sve ovce na POLICAJCA iz susednog sela! osigurali se da ne uzima sud imovinu sa jedne strane a sa druge namestene izjave.
Logicno pitanje, gde rade ti policajci i sta rade ako ti kradu u po bela dana redom po kucama?

Danas u po bela dana pljacka u domu zdravlja ,sluzbeniku iz kancelarije uzeli torbicu sa tek podignutom platom i dokumentima.
Sudarili se sa njim na vratima ,pojurio ih stepenicama ali su pobegli.

и ми смо имали проблема са лоповима, ја сам то писао прошле године. једино решење је позвати пар националних теевизија и жалба министру полиције и одбране. мој отац је тако урадио и од так било је свега пар пољачки . а до тад сваки дан по кућа или две...

послато са gt-i9506 уз помоћ тапатока

Јбг, негде ради, негде не ради безбедносна структура, тешко је то објаснити....поготово кад ти неко украде муку или је узме преваром, лично ја (срећа па се не питам ништа) би му одсекао руке....кад полиција ради онда следећа дистанца закаже...лепо је мени један рекао (оно што и ја знам) да је овај закон прављен за криминалце и лопове.....тешко је то за објаснити.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Tek kada nam ovako budu dozvolili bice mira niko nece smeti na posed da nam stane,a ne da kradu po kucama!

https://youtu.be/-eCWaxVMkdU

Svaki stanovnik mora po zakonu da ima oruzije u kuci pa ajde ti braso udji i kradi ako smes i jos lepote dozvoljeno da isto i upotrebis!
Upucao bi čoveka za jednu sunku ili kantu nafte?Zasto se nezalazes za poboljsaanje standarda,otvaranje radnih mesta,veca primanja?Najlakse je traziti resenja kao na Divljem Zapadu,dosta je bilo ratova i 90ih.

I ja sam za donosenje istog zakona, jebes sunku i kantu nafte al sve je vise onih sto upadaju u kuce i maltretiraju i prebijaju starije i nemocne ljude. Posla ima ali ima i previse neradnika. Mnogo mladjip oznajem koji misle da su bogom dani i promenili su 10 radnih mesta po mesec dva i nece da rade, lakse im da ukradu otmu nego da rade. Ne mozes postenog radnika vise da nadjes nizasta, pocnu da rade dok ne zarade kolko im treba u tom momentu i samo se ne pojavi nakon toga pa posle opet dodju i mole za posao kad nestane para. Nema radne navike niko ni osnovne kulture i vaspitanja.
Dok neko nekog ne oprasi nece se bagra smiriti. Kod nas su pre par godina tri cetiri pljacke starih ljudi bilo od cega tri smrtna slucaja od posledica batinanja skotova. Tu suda nema :udri:

Upucao bi čoveka za jednu sunku ili kantu nafte?Zasto se nezalazes za poboljsaanje standarda,otvaranje radnih mesta,veca primanja?Najlakse je traziti resenja kao na Divljem Zapadu,dosta je bilo ratova i 90ih.
Bi i to sa zadovoljstvom ako mi je porodica ugrozena.Ni ja nemam nesto mnogo ali ne idem da kradem nego radim i rintam ko konj najlakse je reci nema posla ili ocu ku..rac da radim za 25000-30000din.A ovo sada stanje ni je kao na Divljem zapadu?Upadaju u po bela dana u kuce kradu,pljackaju,otimaju neciju muku,a zakon nas postene ne poznaje kao ostecene gradjane nego jbg vidis sirotinja nema se itd,...Ma daj mani me molim te cekaj dok ti prvi put orobe kucu i skontas da su to uradili dok su ti tvoji ukucanu bili u njoj ne znajuci i da su ko zna kako mogli da zavrse jer ti koji u po bela dana ulaze da kradu ne dolaze sa suzavcem i pistoljima na vodu ili sa kilo kafe i rakije da te pocaste pre nego te orobe!
Ako je drzava nemocna da nas zastiti neka nam daju pravo da se sami branimo pa kada bi samo jedan dobio po usima i vlasnik bio nagradjen za herojsko delo ne bi se vise iko usudio u avliju da ti udje sljivu da ubere,a ne da ti udje u kuci i pokrade te.Kazu ne dao Bog da uvedu Dusanov zakon gde je za kradju ruka odsecana kao bilo bi pola sela sakato ja kazem ne bi mozda jedan ili dvojica,a svi ostali bi se batalili prljave rabote i kradja kada bi videli te osakacene!
Jbg tebe ako je zao tih lezilebovica,narkomana i lopova fino ih udomi i svaki im mesec uplacuj neki solidaran iznos da ne idu po kucama da kradu i da eto ne nalete na nekog mog istomisljenika koji bi ih onako bez srca i duse skratio za glavu kada bi ih zatekao u svom domu dok mu vrse premetacinu!

Pa bila je nekakva peticija koju je inicirao policijski sindikat ali u Beogradu jer sam pitao jednog Bobanovog kolegu jer mogu da potpisem na sta mi je on odgovorio da to nije u nasoj policijskoj stanici nego u Bg.Nisam nista cuo dalje o tome ali je jasno da se to nece ozakoniti jer ovakvo stanje nekom odgovara.Ja kao normalan covek ne zelim da ubijem nikoga ali ako mi dozvole da drzim oruzje u kuci i da ga upotrebim isljucivo u obrani sebe ,porodice i imovine bez krivice to svakako podrzavam pa neka uljez misli o tome da li cu ili necu

Nazad
Vrh